Now Reading
Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale cu o campanie despre zâmbete

Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale cu o campanie despre zâmbete

Revista Psychologies

Ziua Mondială a Sănătăţii Orale se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 20 martie, cu această ocazie promovându-se în lumea întreagă importanţa igienei orale. Inițiată de Federația Internațională a Asociațiilor de Stomatologie (FDI) în 2013, cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), această zi are ca scop atragerea atenției asupra problemelor de sănătate orală la nivel mondial. Tot pe 20 martie se celebrează și Ziua Fericirii, o sărbătoare internațională stabilită de către Adunarea Generala a Organizației Națiunilor Unite (ONU) în 2012 cu scopul de a promova fericirea și starea de bine la nivel global.

Zâmbetul, semnul Fericirii

Sub umbrela #ZambetulEsentaFericirii, Dentalmall.ro, distribuitor al soluțiilor de albire dentară numărul 1 în lume, Opalescence, marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii desfășurând în săptămâna 20-24 martie o campanie de informare asupra importanței sănătății orale, promovând puterea zâmbetelor imaculate.

Studiile arată că există o corelație între zâmbet și fericire. Potrivit cercetătorilor, când oamenii zâmbesc, creierul eliberează endorfine, cunoscut și sub numele de „hormonul fericirii”, ceea ce induce o stare de bine. De asemenea, cercetătorii demonstrează, în cadrul unui studiu[1] că zâmbetul îmbunătățește percepția umană asupra atractivității și competenței, fețele zâmbitoare fiind evaluate de respondenții studiului ca fiind mai atractive și mai competente decât cele care nu zâmbesc.

Puterea unui zâmbet este uimitoare, o spun studiile și cercetătorii. Un zâmbet larg și frumos îmbunătățește starea de spirit și creează a atmosferă pozitivă. În plus, zâmbetul este contagios, atunci când zâmbești îi poți inspira pe cei din jurul tău să zâmbească la rândul lor. Puterea unui zâmbet nu trebuie subestimată, așa că, pentru toate motivele acestea, îndemnul nostru permanent, nu numai astăzi, este ca oamenii să zâmbească larg. Iar prin acțiunile noastre sperăm să-i inspirăm să redescopere puterea zâmbetului alb – a precizat Diana Baltac, co-fondatoare Dentalmall.ro, magazin online operat de Diviodent.

Opalescence, vedeta zâmbetului imaculat

Diviodent este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții profesionale pentru cabinete stomatologice și îngrijire dentară din România și unic importator Ultradent Products Inc., cunoscut pe piață în special prin sistemele profesionale de albire Opalescence, lider mondial în albirea profesională a dinților.

Cele mai comandate produse pe site-ul www.dentalmall.ro sunt Pasta de dinți Opalescence,  ideală pentru întreținerea albirii dentare, urmată de sistemele de albire pentru acasă în gutiere preformate – Opalescence Go și de sistemele profesionale Opalescence 16%, preferate de medicii stomatologi.

Opalescence Family Product Shot copy

În ultimii ani, am observat o creștere a interesului pentru soluțiile de albire dentară și întreținere a albirii. Cele mai vândute produse din portofoliul nostru sunt cele din gama Opalescence, liderul mondial în albirea dinților. Adevărul este că, albirea dinților, atunci când este efectuată corect și cu produse potrivite este o procedură simplă, ușor accesibilă, non-invazivă, cu rezultate remarcabile completează Mihaela Radu, co-fondator Dentalmall.ro.

Despre Diviodent

Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice și unic importator Ultradent Products în România.

Diviodent este activ pe piața din România din 2004 și este condus antreprenoarele Diana Baltac și Mihaela Radu.

Diviodent realizează distribuția consumabilelor, prin 2 căi principale. Astfel, pe segmentul B2B, furnizarea consumabilelor pentru cabinetele stomatologice se face în principal, prin rețeaua specializată de distribuitori, construită și consolidată de-a lungul celor 20 de ani de activitate. În urma evenimentelor de promovare adresate consumatorului final ponderea vânzărilor online pe site-ul dentalmall.ro este in creștere semnificativă.

[1] Studiu realizat în 2016 de către cercetătorii de la Universitatea de Vest din Ontario a descoperit că oamenii sunt percepuți ca fiind mai atractivi și mai competenți atunci când zâmbesc.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top