Now Reading
Descoperă noua senzație a verii de la Sabon: ediția limitată Bujor Smochină

Descoperă noua senzație a verii de la Sabon: ediția limitată Bujor Smochină

Revista Psychologies
descoperă-noua-senzație-a-verii-de-la-sabon-ediția-limitată-bujor-smochină

O întâlnire magică atemporală între o floare și un fruct, evocând momente savuros de seducătoare: o neașteptată senzație de beatitudine pentru toate simțurile.

În inima unei grădini luxuriante mediteraneene, unde fiecare colț dezvăluie fructe coapte, delicioase, și flori splendide, are loc o întâlnire feerică între bujor și smochin.

Smochinele coapte sunt pur și simplu irezistibile și te ispitesc cu crusta lor delicios de crocantă și pulpa îmbietor de dulce. În același timp, parfumul delicat al bujorilor umple aerul. Amestecul persistent al aromelor de fructe și flori alintă sufletul și liniștește mintea.

Într-o livadă mediteraneană bogată, această întâlnire minunată între fructe și flori – smochine și bujori – este expresia supremă a bogăției de daruri pe care ni le face natura sub un soare glorios de vară.

Peony Fig – Povestea din spatele parfumului

Floral & Fructat

Se dezvăluie cu o notă dulce de pulpă de smochine, evocând atât suculența fructelor crocante, proaspăt culese, o tratație gurmandă și rafinată, apoi parfumul evoluează cu o notă blândă de bujor pudrat. La bază, lemnul cald de santal sugerează sclipirea veselă a razelor de soare printre pomii din livezi.

O alchimie vibrantă are loc prin această întâlnire feerică, având ca rezultat un parfum floral-fructat unic, care unește părți magice ale celor două arome.

Trei esențe de bază:

Pulpă de smochină – Bujor – Lemn de santal

Colecția

Ulei de duș

Înviorează-ți mintea și sufletul cu acest ulei de duș luxos îmbogățit cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – spuma liniștitoare va fi răsfățul pe care pielea ta l-a așteptat toată ziua! Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura de vis, super hidratantă, va curăța delicat, aducând în același timp catifelare, suplețe și strălucire pielii tale. Uleiul de duș Bujor Smochină, ediție limitată, va transforma întreaga ta experiență la duș într-o fiesta mediteraneană!

300ml

Scrub de corp

În inima deșertului, apele Mării Moarte sunt o sursă naturală unică de minerale prețioase și micronutrienți esențiali. SABON a surprins proprietățile vindecătoare incredibile ale Mării Moarte în exfoliantul nostru pentru corp: din 1997, formula sa emblematică este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și uleiurile botanice, oferind un efect de netezire și hrănire uimitor. Ediția limitată a scrubului de corp Bujor Smochină îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. Este timpul să-ți transformi baia într-o oază de liniște și să simți magia pe pielea ta!

320g

Lapte de corp

Celebrează micile minuni de zi cu zi, experimentând plăcerea unică a unei mângâieri catifelate pe piele. Laptele nostru de corp te ajută să ai o piele fină și radiantă, datorită unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magică? Ulei de migdale hrănitor și lapte de ovăz organic reparator. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasă și cu absorbție rapidă va lăsa pielea la fel de fină ca mătasea și mirosind delicios de proaspăt!

200ml

Body Gelée

În zilele toride de vară, simte instantaneu un val de prospețime cu ajutorul acestei texturi multisenzoriale. Dacă îți place efectul de hidratare și răcorire a pielii, te vei îndrăgosti de acest produs! Cu extract de aloe vera hidratant și ulei de avocado, Body Gelée îți răsfață pielea, în timp ce efectul de răcorire instant te face pe dată să simți hidratarea și prospețimea. Potrivită pentru toate tipurile de piele, formula incredibil de ușoară lasă pielea moale, suplă și serenă… Este timpul să-ți oferi un masaj revigorant și să trăiești clipa!

200ml

Cremă de mâini

Hidratarea și protecția sunt acum în mâinile tale cu ajutorul minunatei creme de mâini de la SABON. Simte pe pielea ta textura încântătoare și formula luxoasă, special dezvoltată pentru a hrăni și înmuia mâinile. În centrul formulei noastre de vis, untul de shea repară pielea, în timp ce extractul de aloe vera reface umiditatea. Această ediție limitată a cremei de mâini Bujor Smochine se absoarbe rapid, fără reziduuri lipicioase.

30ml

EAU de SABON

Răspândește zilnic bucurie în jurul tău cu EAU de SABON, o apă de toaletă revigorantă și care îmbunătățește starea de spirit, inspirată acum de noua noastră aromă Bujor Smochină în ediție limitată! Bucură-te de EAU de SABON ca atare sau combin-o cu alte produse de corp SABON, pentru o tușă finală de parfum. Mai concentrat decât un mist de corp, dar mai ușoară decât un parfum clasic, EAU de SABON oferă o prezență proaspătă și de lungă durată. Prezentată într-o sticlă elegantă și ambalată într-o pungă fermecătoare din bumbac veritabil, alintă toate simțurile și e cadoul perfect pentru orice femeie cochetă.

30ml

Mască & scrub 3-în-1 Dead Sea

Descoperă un ritual complet de îngrijire a tenului într-un singur produs! În doar zece minute, masca și scrubul 3 în 1 de la Marea Moartă luptă împotriva imperfecțiunilor, netezește textura și sporește luminozitatea pielii, pentru un ten minunat, impecabil. Formula minunat de bogată a acestei măști exfoliante reunește comorile naturale ale Mării Moarte, extrase din alge, apă și nămol negru. Rezultatul? Combinația ideală de minerale esențiale și ingrediente active naturale care te ajută să arăți și să te simți uimitor! Această ediție limitată Mască & Scrub este, de asemenea, infuzată cu o combinație unică de uleiuri esențiale de lemongrass și salvie, oferind pielii un parfum natural minunat și efectul perfect de revigorare pentru vară. Potrivită pentru toate tipurile de piele, formula de mască + scrub exfoliază delicat pielea, lăsând-o purificată, suplă și strălucitoare. Nu-ți refuza acest minunat moment de spa pentru ten chiar la tine acasă!

200ml

Ulei de buze Smochină

Scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor tale cu cea mai recentă inovație în îngrijirea buzelor! Calmant și hidratant, fără textura lucioasă și lipicioasă tipică, acest ser botanic vegan combină proprietățile antioxidante hidratante ale uleiului de semințe de rodie cu o nuanță fascinantă de violet-smochină și o splendidă strălucire translucidă. Ai nevoie doar de o singură picătură din acest ser concentrat – așază aplicatorul pe buza de jos, întinde produsul către comisuri și presează buzele, pentru un finiș care întoarce priviri!

10ml

Cadourile

Împărtășește exuberanța magică a verii cu ajutorul noii noastre colecții în ediție limitată Bujor Smochină, printr-o selecție rafinată de seturi-cadou de lux!

Set-cadou Flower & Fruit Harmony

Celebrează întâlnirea feerică dintre flori și fructe cu aceast set de vară senzațional cu parfumul Bujor Smochină în ediție limitată, care conține toate elementele esențiale pentru îngrijirea pielii! Așa cum o floare și un fruct se combină într-o armonie deplină, cele patru produse dintre cele mai vândute de la Sabon și-au dat întâlnire în acest set-cadou, oferindu-ți un ritual complet pentru îngrijirea pielii pe timp de vară.

Conține:

  • Ulei de duș 300ml
  • Scrub de corp 320g
  • Lapte de corp 200ml
  • Cremă de mâini 30ml

Set-cadou Juicy Delights

Pregătește-te pentru o aventurile verii cu cele mai iubite produse SABON, învăluite în parfumul luxuriant Mango Kiwi și prezentate într-o gentuță rafinată, pentru un maxim de confort. Aceste elemente esențiale pentru îngrijirea pielii îți vor asigura îngijirea și răsfățul, indiferent de surprizele pe care le va aduce vara!

Conține:

  • Ulei de duș 300ml
  • Scrub de corp 320g
  • Lapte de corp 200ml
  • Cremă de mâini 30ml

Set-cadou Mediterranean Romance

Introdu bogăția luxuriantă a naturii în ritualul tău zilnic de îngrijire a pielii cu ajutorul exfoliantului de corp, uleiului de duș și laptelui de corp de la SABON, toate îmbrățișate de parfumul armonios Bujor Smochină. Te vei îndrăgosti de atmosfera mediteraneană senzațională a acestui parfum floral-fructat ce transformă fiecare moment banal al zilei într-o aventură romantică de neuitat.

Conține:

  • Ulei de duș 100ml
  • Scrub de corp 60g
  • Lapte de corp 50ml

Set-cadou Pamper Your Hands

Simplitatea vibrantă a naturii își face loc în ritualul tău zilnic de îngrijire a mâinilor sub forma acestui kit fermecător care reunește produse esențiale pentru unghii și crema de mâini în două arome luxuriante. Tot ce ai nevoie este să te lași desfătată de sălbăticia peisajului mediteranean, în timp ce-ți afișezi firesc eleganța sub soarele torid de vară.

Conține:

  • 2X Cremă de mâini 30ml
  • Ulei pentru unghii și cuticule 9ml
  • Pilă de unghii

Set-cadou Sunkissed Lips

Oferă buzelor tale sclipiri de vară cu acest set special ce include un ulei de buze, un exfoliant de buze Sabon și o oglindă de buzunar, pentru retușuri din mers. Indiferent dacă alegi savoarea fructelor suculente sau relaxarea oferită de flori, buzele tale vor fi întotdeauna perfect netede și gata să zâmbească!

Conține:

  • Ulei de buze Smochină 10ml
  • Exfoliant de buze 5g
  • Oglindă de buzunar

Nu ai găsit cadoul perfect?

Creează seturi personalizate cu aroma Bujo Smochină, asortând produsele SABON preferate cu noile noastre cutii cadou elegante, pentru un dar atemporal oferit din inimă!

În magazine și online – www.sabon.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top