Now Reading
Dilema zilei – cum alegi produsele de calitate pentru îngrijirea părului

Dilema zilei – cum alegi produsele de calitate pentru îngrijirea părului

Revista Psychologies
dilema-zilei-cum-alegi-produsele-de-calitate-pentru-îngrijirea-părului

Pe haircare.ro vei găsi produse pentru îngrijirea părului, articole pentru înfrumusețare, tratamente, produse de styling și vopsea de păr pentru orice gusturi sau nevoi. Te bucuri de branduri de top precum Olaplex, Kevin Murphy, Davines, Matrix, Alfaparf, Moroccanoil, Milk Shake, Kemon, My.Organics, și multe altele. Comanzi ușor și te bucuri de livrare rapidă, oriunde în țară.

În ziua de azi suntem asaltați din toate părțile de sute de reclame pentru fiecare produs la care ne-am gândit vreodată. Și bineînțeles, toate reclamele ne spun același lucru: „acest produs este cel mai bun”. Norocul nostru însă, în această eră digitală, este că putem verifica dacă într-adevăr un produs este de calitate sau nu, chiar înainte să îl cumpărăm. Cum? Simplu! Să facem un mic studiu de caz pe brandurile de îngrijire a părului, mai exact pe cele promovate de Haircare.ro.

Patru modalități de a identifica un brand de calitate

Pe Haircare.ro găsești produse profesionale de îngrijire a părului, de la mărci de renume mondial, mărci a căror calitate superioară este deja garantată. Să vedem așadar ce au aceste branduri în comun, ce le diferențiază de brandurile generice – și nu, nu este vorba de un preț exagerat, cum am fi tentați să credem.

  • Cercetare și dezvoltare – o companie care ține la calitate va investi permanent în cercetare, pentru a găsi noi și noi metode de îmbunătățire a produselor. Brandurile de cosmetice care se respectă au în spate laboratoare dotate cu tehnologii de ultimă oră și echipe de specialiști cu experiență. Branduri precum Kevin Murphy, Keune, Wella, Kerastase, Biolage, să numim doar câteva, vin mereu cu formule inovative și eficiente, pentru a crea produse care dau rezultate.
  • Recenzii excelente și susținere publică – a ajuns să fie un reflex de acum citirea recenziilor înainte de a achiziționa ceva nou. Poți recunoaște un produs sau brand de calitate după numărul de clienți mulțumiți. Mai poți verifica și cine sunt susținătorii brandului respectiv – dacă este vreo persoană publică în a cărei păreri ai încredere care vorbește de bine despre brand, dar nu o face pentru bani.
  • Impact zero sau minim asupra mediului înconjurător – companiilor cărora le pasă de mediu, le pasă și de calitatea produselor lor. Pe Haircare.ro găsești branduri care acordă o atenție deosebită reducerii amprentei de carbon și protejării mediului. Printre practicile de apreciat se numără: folosirea ambalajelor biodegradabile, fără testări pe animale, achiziționarea ingredientelor de la producători locali și ferme ecologice, folosirea energiilor regenerabile. Davines, My.Organics, Kemon, Ayumi sunt numai o mică parte dintre producătorii de produse pentru îngrijirea părului atenți cu mediul.
  • Este folosit de profesioniști – dacă stilistul tău îl folosește, este de calitate. Sunt șanse foarte mici ca stilistul tău să folosească niște produse de calitate îndoielnică, în primul rând pentru că și-ar pierde clienții foarte repede. Mai ales dacă mergi la un salon cu un rating bun, poți fi sigură că tot ce se folosește acolo este de calitate superioară. Nu vei găsi Head & Sholders într-un salon de coafură, cum nu vei găsi Moroccanoil la magazinul de la colț.

Pe Haircare.ro sunt sute de produse care îndeplinesc condițiile de mai sus. Site-ul tocmai de aceea a fost creat – pentru a-ți oferi ocazia să accesezi, într-un singur loc, branduri de cea mai înaltă calitate și să începi chiar azi drumul spre un păr mai sănătos și mai strălucitor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top