Now Reading
FOREO plantează mii de copaci cu ajutorul clienților săi

FOREO plantează mii de copaci cu ajutorul clienților săi

Revista Psychologies
foreo-plantează-mii-de-copaci-cu-ajutorul-clienților-săi

În fiecare an, o zonă de pădure tropicală de dimensiunea orașului New Jersey este tăiată și distrusă ca rezultat direct al activităților umane. Defrișările au dus la schimbări climatice, pierderea biodiversității, eroziunea solului, inundații și, până în 2030, ar putea rămâne doar 10% din pădurile tropicale ale lumii. Cu pădurea tropicală amazoniană care emite acum mai mult dioxid de carbon decât este capabil să absoarbă, „plămânii planetei noastre” tânjesc după aer. În efortul de a încetini criza ecologică provocată de defrișări, FOREO și-a unit forțele cu One Tree Planted și a lansat campania „Made To Last, Not Break Fast”, angajându-se să planteze un copac pentru fiecare comandă plasată pe foreo.com în timpul campaniei de sustenabilitate a mărcii.

„Încă de la lansarea sa în 2013, misiunea FOREO a fost să îmbunătățească viața oamenilor. O mare parte din asta este de a fi responsabil față de planeta pe care o numim acasă. Clienții noștri au raportat că produsele lor FOREO încă funcționează impecabil chiar și după 8 ani de utilizare. Astfel, prin crearea de produse durabile de înaltă calitate, ne minimizăm amprenta asupra mediului și, când vine vorba de durabilitate, nu ne este frică să ne „murdărim mâinile” – la propriu, așa că anul acesta FOREO va planta un copac pentru fiecare comandă plasată în timpul campaniei noastre de Ziua Pământului. 2400 de copaci sunt tăiați în fiecare minut și până când veți termina de citit această propoziție, alte trei hectare de pădure se vor pierde”, explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

FOREO vede speranța ascunsă în inima pădurii Polylepis ce se întinde până în Anzi, unde intenționează să planteze mii de copaci. Pădurile de Polylepis, distruse de ardere și pășunat, joacă un rol crucial în conservarea ecosistemului regiunii, deoarece sunt o sursă importantă de apă care se varsă în izvoarele marelui Amazon.

FOREO este condus de spiritul antreprenorial și pasiunea pentru stilul de viață durabil. În loc să oferim tratamente unice pentru clienții noștri, prin tehnologie și inovație, oferim tratamente nesfărșite la domiciliu cu rezultate premium la nivel de SPA, economisind nu numai timp și bani, ci și resursele naturii noastre. Atunci când avem o problemă, mergem direct la miezul acesteia și implementăm o soluție permanentă. Pe lângă beneficiile ecologice ale inițiativei, acest proiect oferă oportunitatea perfectă de a stimula micro-afacerile locale concentrate pe cultivarea, plantarea și gestionarea durabilă a pădurilor native, sprijinind astfel comunitățile locale”, afirmă Trupcevic.

Reîmpădurirea va ajuta la reducerea eroziunii solului, protejând astfel și viața acvatică. Pădurile au capacitatea de a se regenera în mod natural, însă, în condiții extreme în care intensitatea focului este foarte mare, paturile germinative pot fi deteriorate definitiv, iar multe animale își vor pierde habitatul. Reîmpădurirea va duce, de asemenea, la un potențial mai mare de captare a carbonului, ceea ce reduce cantitatea de dioxid de carbon din atmosferă, crucială în lupta împotriva schimbărilor climatice globale.

„Scopul meu când am început One Tree Planted a fost să simplific plantarea de copaci pentru oricine își dorește să ajute mediul”, spune Matt Hill, fondator și șef evanghelist de mediu la One Tree Planted. „Suntem mândri să colaborăm cu FOREO, un brand suedez de tehnologie axat pe inovație și impact pozitiv. Cu sprijinul lor generos pentru două dintre proiectele noastre de reîmpădurire, restaurăm pădurile, creăm habitat pentru biodiversitate și avem un impact social pozitiv în întreaga lume.”

Plasticul este o altă problemă importantă când vine vorba de tranziția globală către un stil de viață mai durabil. Deși nu putem eradica complet utilizarea anumitor tipuri de plastic datorită proprietăților lor igienice, putem face produse durabile care vor necesita înlocuire minimă sau deloc. Periuțele de dinți din plastic, de exemplu, durează peste 400 de ani pentru a se descompune în gropile de gunoi, ceea ce înseamnă că fiecare periuță de dinți din plastic creată vreodată de la inventarea lor în anii 1930 – încă există. Ca răspuns direct la aceste cifre alarmante, produsele FOREO, cum ar fi periuța de dinți electrică ISSA, sunt concepute pentru durabilitate și longevitate, care pot reduce consumul de articole de unică folosință de îngrijire personală, făcând acest brand suedez o alternativă mai ecologică.

„Modul în care companiile trebuie să ia atitudine este foarte simplu – trebuie să facă produsele astfel încât să reziste cât mai mult posibil. Acest lucru acordă prioritate mediului și interesului consumatorilor în detrimentul profiturilor și este mult mai eficient decât donațiile sau obținerea de certificate de care să se ascundă. Poate există un dezavantaj pe termen scurt, dar pe termen lung nu există altă cale. Conștientizarea cu privire la practicile de fabricare intenționată a produselor este în creștere, mai ales atunci când guvernele obligă producătorii de top să oprească retrogradarea intenționată a performanței bateriei sau dispozitivelor, fiind doar unul dintre exemple”, concluzionează Trupcevic.

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brandul de tehnologie de frumusețe cu cea mai rapidă creștere din lume și pentru a fi la curent cu creșterea și inovația viitoare, vizitează www.foreo.com sau urmărește @FOREO.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top