Now Reading
Starea de bine, la orice vârstă!

Starea de bine, la orice vârstă!

gabriela-moldovan
starea-de-bine-la-orice-vârstă

Eram însărcinată în ultimul trimestru și mă simțeam schimbată. Stările mele emoționale erau parcă diferite. Totul era mai intens. Uneori mă simțeam neînțeleasă. Alteori mă simțeam frustrată pentru că nu mai puteam face lucruri pe care până mai ieri le făceam liber. Mobilitatea era alta, mult mai scăzută. Corpul mi se schimbase semnificativ. Fața se rotunjise și ea, dar căpătase în schimb strălucirea și luminozitatea pe care doar gravidele par să le reflecte. Ieșirile cu prietenii s-au diminuat. Simțeam cum încrederea în mine se clătina cumva. Simțeam nevoia să fac ceva pentru mine și tot căutam ceva potrivit. Îmi doream să am activități care să mă umple de energie și să mă ajute să mențin cât mai mult acea stare de bine, atât de necesară mie în această perioadă.

Am auzit de Școala de teatru Qfeel și, într-o zi binecuvântată, am decis să mă înscriu la un curs de improvizație și actorie pentru adulți. Ceva de nivel începător, potrivit pentru mine. Școala avea review-uri pozitive date de multe persoane, mi-a plăcut ce am citit despre ei, mi-a plăcut și site-ul lor, mi-au plăcut ideile pe care le aveau.

Mă încerca o ușoară anxietate, în special față de oamenii noi, așa că mi-am rugat soțul să mă însoțească măcar la început. N-a avut el mare chef, dar nici prea mult curaj să-și refuze soția a cărei burtă creștea și creștea, așa că a venit cu mine. Și nu doar la început. I-a plăcut atât de mult încât mi-a fost recunoscător că am venit cu această idee. A continuat să meargă mult timp, cu mare drag și entuziasm. Ne plăcea tare mult amândurora. Ne simțeam bine acolo. Iar, cel mai important pentru mine, a fost faptul că mi-am înfrânt starea de anxietate, de timiditate – totul cu ajutorul oamenilor pe care i-am cunoscut la Școala de teatru Qfeel. Profesioniști și oameni atât de buni, veseli, zâmbitori, atât de atenți la nevoile mele, atât de prietenoși, calzi și plini de suport. Le sunt recunoscătoare.

Împărtășesc experiența noastră cu voi pentru că știu, cu toată convingerea, că sunt multe persoane care, prin această alegere pot să își îmbunătățească semnificativ viața. Iar când propria viață este mai bună, starea de bine ajunge la toți cei din jurul tău. În cazul meu, starea mea de bine cu siguranță a ajuns și la bebele din burtică, care se mișca energic împreună cu mine la jocurile de improvizație la care participam. Mi-au spus că sunt curajoasă și m-au felicitat pentru dorința mea de eliberare de stres și pentru permanenta muncă de dezvoltare a unor noi capacități.

Școala de teatru Qfeel împrăștie bucurie printre noi. Iată cum:

  • Prin cursuri de dezvoltare personală prin teatru, aducând bucuria și libera exprimare în viața ta, descoperindu-te și devenind conștient de tine, antrenându-ți capacitatea de a observa și de a te dezvolta armonios, trăind din plin experiențele pe care le ai.
  • Prin ateliere de improvizație dedicate copiilor, aceștia îmbunătățindu-și comunicarea, încrederea, imaginația, creativitatea, crescând și dezvoltându-se frumos și sănătos.
  • Prin cursuri de public speaking, dicție și oratorie, unde îți exersezi discursul și îți conștientizezi limbajul corpului, inflexiunile vocii, tonalitatea, respirația, atitudinea, argumentarea și expresivitatea.
  • Prin diverse tabere/ bootcamp-uri vindecătoare.
  • Prin cursuri de conștientizare și autocunoaștere care te ajută să devii creatorul propriului tău destin, să fii fericit, independent, să reușești să stabilești și să atingi obiectivele propuse.
  • Prin toată implicarea, profesionalismul, empatia și suportul pe care întreaga echipă a Școlii de teatru Qfeel ți le oferă din plin.

Poți alege cursul potrivit pentru tine, în funcție de latura pe care dorești să o stimulezi. Eu am ales partea mai jucăușă – cursul ACT1, deoarece aveam mare nevoie de acea stare de bine despre care povesteam mai sus. Îmi dau seama că aceste activități sunt benefice oricui, indiferent de vârstă. Și dacă eu am reușit să fiu activă la curs și să fac față cu brio, sigur pot și alții.

Prețurile sunt accesibile, iar investiția se merită pe deplin. Distracție și evoluție în același timp. Sănătate. Învățare și creștere prin joacă. Dezvoltare personală prin teatru. Cât de frumos, de antrenant și de plăcut! Încearcă și tu, pentru o mai bună variantă a ta. Pentru sclipirea din ochi. Pentru că dacă tu ești bine, atunci și oamenii apropiați ție o să fie mai bine. Și nimic nu este mai important și mai prețios decât aceste lucruri.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top