Now Reading
Protecție maximă împotriva Covid cu Taffix

Protecție maximă împotriva Covid cu Taffix

gabriela-moldovan
taffix-spray-nazal-siguranță-și-protecție-împotriva-variantelor-covid-19

În munca mea de antreprenor în educație intru în contact cu un număr destul de mare de copii și părinți zilnic. În ultimii ani, deodată cu începerea și menținerea pandemiei, m-am simțit de multe ori expusă. Chiar dacă mediul în care profesam era îngrijit, curat, respecta regulile de igienă, chiar dacă eu purtam mască și o schimbam regulat, tot nu mă simțeam pe deplin în siguranță.

Mai mult decât atât, teama mea nu mă avea doar pe mine în vedere, ci și pe familia mea. Mamă fiind, gândul îmi era mereu la sănătatea copiilor mei, a soțului și a părinților pe care îi vizitam destul de des. La început, am rărit aceste vizite, apoi mi-am dat seama că nu aceasta este soluția, mai ales într-o perioadă dificilă în care aveam nevoie unii de alții mai mult decât de obicei.

Din fericire, pe lângă informațiile tragice de care aflam periodic din media, au existat mereu și vești dătătoare de speranță. Simțeam o ușurare de fiecare dată când curba îmbolnăvirilor de Covid-19 era în descreștere, de fiecare dată când citeam o știre care anunța găsirea unui tratament eficient sau a unui vaccin.

Probabil ca majoritatea dintre voi, m-am informat și eu despre această boală cât de mult am putut. Am citit despre ea, am încercat să o înțeleg așa cum a fost ea explicată de specialiști și am încercat să găsesc o soluție eficientă care să mă protejeze. Care să ne protejeze, de fapt. Asta pe lângă vaccin, mască și regulile de igienă pe care le respectam cu toții, pentru că timpul mi-a demonstrat că nimic nu este suficient cu acest virus. Tot cerând sfaturi de la medicul nostru de familie, acesta ne-a recomandat, la un moment dat, Taffix spray nazal. Cum am ajuns acasă, am și intrat pe internet să văd despre ce este vorba, chit că eram deja convinsă de medicul nostru, medic care ne-a fost alături cu succes de-alungul timpului.

Acesta este site-ul: https://www.taffix.ro/. De aici am comandat (se găsește și în farmacii) Taffix spray nazal împotriva Covid-19 și a tuturor variantelor și mutațiilor existente. Tot ceea ce am citit despre el făcea sens. Site-ul este prietenos cu utilizatorul, ușor de folosit, explicațiile sunt clare, există chiar și înregistrări video care te ajută să înțelegi exact cum funcționează.

Auzisem de multe ori de la medici că boala începe din nas. Apoi ajunge în gât și așa mai departe. Mă bucur tare mult că am făcut această comandă pentru că mă simt mult mai protejată de când am început să folosesc acest produs. Comanda a ajuns repede, în doar două zile. Prețul accesibil. Ba mai mult, acum chiar există oferte promoționale pe site, astfel că poți achiziționa spray-ul nazal Taffix single pack la 65 de lei. Un singur spray conține aproximativ 200 de pufuri, iar greutatea este de 1000 mg, deci o cantitate mai mult decât rezonabilă care îți poate ajunge chiar două luni. Mai există varianta de 4 spray-uri Taffix family pack, pentru întreaga familie sau varianta Taffix pachet single 1+1 cu transport gratuit. Studiază ofertele și comandă Taffix spray nazal în varianta care crezi că ți se potrivește cel mai bine. Acum este un moment oportun ca să poți să te bucuri de reduceri și să economisești niște bănuți.

Avantajele Taffix spray nazal sunt următoatele:

  • Eficiență dovedită clinic, în laboratoare, împotriva virusurilor și alergenilor,
  • Blochează până la 97% din virusurile din cavitatea nazală,
  • Este eficient chiar și în cazul alergiilor,
  • Oferă protecție rapidă (acționează în 50 de secunde) care durează timp de 5 ore de la administrare,
  • Raport foarte bun calitate – preț,
  • Administrare ușoară,
  • Conține 200 de pufuri, cantitatea unui flacon fiind astfel suficientă pentru utilizarea pe o perioadă cuprinsă între 30 și 60 de zile.

Personal, folosesc spray-ul nazal Taffix, înainte de fiecare zi de lucru, înainte de a intra în spațiile comerciale sau înainte de întâlnirile de afaceri pe care le am. Copiii îl folosesc înainte de a merge la școală, iar părinții mei îl utilizează înainte de a folosi mijloacele de transport în comun sau atunci când urmează să meargă la piață, chiar dacă piețele frecventate de ei sunt în majoritate în aer liber. Virusul se transmite prin aer, așa că preferă să fie protejați, cu atât mai mult cu cât vârsta înaintată și diabetul de care suferă îi fac să fie și mai vulnerabili.

Modul său de utilizare este unul foarte simplu, asemănător spray-urilor nazale obișnuite: se suflă nasul, se agită flaconul și se pulverizează 1-2 pufuri în fiecare nară. Este recomandat să ștergem capătul introdus în nas după fiecare utilizare pentru un plus de igienă. La doar câteva secunde după pulverizare, Taffix începe deja să acționeze, el scăzând pH-ul din cavitatea nazală la 3.5 și creând un strat de gel foarte subțire care oferă protecție timp de 5 ore. Astfel, virusurile care ar putea pătrunde în cavitatea nazală sunt blocate și distruse de bariera activă creată de Taffix.

Taffix se eliberează fără prescripție medicală și este o măsură suplimentară foarte eficientă împotriva infectării cu virusuri cu transmitere aeriană, așa cum este Coronavirusul.

Sunt recunoscătoare medicului pentru recomandarea atât de prețioasă pe care mi-a făcut-o. De când folosim Taffix, toți membrii familiei mele suntem mai liniștiți, ne simțim mai protejați, mai în siguranță și, cel mai important, putem să fim împreună ori de câte ori simțim nevoia, fără a ne mai fi teamă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top