Now Reading
La Sabon e luna cadourilor corporate!

La Sabon e luna cadourilor corporate!

Revista Psychologies
la-sabon-e-luna-cadourilor-corporate

De sărbători, dăruiți angajaților, colaboratorilor și partenerilor de business gânduri bune și recunoștință sub formă de cadouri elegante, marca Sabon! Aveți de ales dintre seturi care conțin produse de îngrijire premium cu cele mai fine arome și cele mai delicate texturi, create cu atenție acordată fiecărui detaliu, de la ingredientele de înaltă calitate utilizate în formule unice și până la ambalajele luxoase și rafinate ce oferă fiecărui cadou o emoție aparte.

Intrați în atmosfera sezonului festiv printr-o vizită pe sabon.ro, descoperiți catalogul nostru generos de cadouri, lăsați-le să vă inspire și oferiți momente neprețuite de surpriză și încântare celor mai speciali oameni din viața dumneavoastră profesională.

Vă invităm să descoperiți, de asemenea, noua noastră colecție de Crăciun cu aroma Golden Delight! Inspirat de aerul vibrant și opulent al tradițiilor sărbătorilor de iarnă, acest amestec armonios de arome combină mirosul acidulat de clementină proaspătă cu dulceața bogată a ciocolatei, pentru a obține un parfum original ce te poartă într-o lume magică, unde orice vis devine realitate.

Note de vârf: Lime, Ghimbir, Clementine | Note de mijloc: Migdale, Iasomie, Caramel, Ciocolată | Note de bază: Vanilie Bourbon

Produsele noastre best-seller au acum ambalaj festiv, asortat noului parfum de sărbătoare:

Exfoliant de corp Golden Delights

Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice: migdale, jojoba, andiroba și acai și vitamina E, acest exfoliant îndepărtează ușor celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. 320g | 82.80 lei

Ulei de duș Golden Delights

Datorită formulei bogate în vitamine, antioxidanți și uleiuri esențiale de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, acest ulei fin curăță pielea fără a usca excesiv, transformând fiecare moment petrecut sub duș într-o experiență luxoasă și senzuală. 450ml | 73.80 lei

Cremă de corp Golden Delights

O cremă bogată care conferă pielii finețe de invidiat și un miros senzual. Formula sa luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea, care sunt bogate în omega 3, 6, 7 și 9, precum și în vitaminele A și E, pentru o senzație durabilă de catifelare și hidratare. 150ml | 71.10 lei

Toate produsele noastre de top, învăluite în arome clasice Sabon, precum Paciulie – Lavandă – Vanilie, Iasomie sau Green Rose, precum și produse cu noul parfum Golden Delights în ediție limitată sunt parte a unul vast catalog de seturi-cadou elegante pe care vă invităm să le descoperiți și să le puneți pe lista de achiziții pentru Crăciun!

Set Gentleman Care_SabonNu lipsesc din oferta noastră produsele și seturile-cadou destinate exclusiv bărbaților care știu ce vor, bărbați puternici care țin la cartea lor de vizită, iar produsele din gama Gentleman le completează perfect portofoliul de prestanță și masculinitate.

Vă mulțumim că v-ați alăturat nouă în această călătorie uimitoare în lumea cadourilor magice pregătite cu artă și pasiune! Rețineți că aceasta este doar o mică selecție din ceea ce vă putem oferi: pentru mai multe idei de cadouri, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.sabon.ro!

Pentru o experiență unică, personalizată, ne puteți scrie pe adresa [email protected], iar specialiștii noștri vă vor sprijini cu sfaturi și oferte adaptate volumului de comenzi și fiecărui buget.

Sărbători fericite și inspirate!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top