Now Reading
Lensa a lansat programul „Rabla la ochelarii de vedere”

Lensa a lansat programul „Rabla la ochelarii de vedere”

Revista Psychologies
lensa-a-lansat-programul-rabla-la-ochelarii-de-vedere

Retailerul de optică Lensa a lansat ediția de primăvară a programului „Rabla la ochelarii de vedere”. În cadrul campaniei, românii care doresc să-și înlocuiască ochelarii vechi cu unii noi, primesc 10 vouchere în valoare totală de 1.000 de lei.

Ce noutate aduce „Rabla la ochelarii de vedere” în 2023?

Cele 10 vouchere a câte 100 lei vor putea fi folosite parțial sau total la prima comandă de ochelari de vedere, în funcție de valoarea acestora. Pragurile valorice la care se pot cumula mai multe vouchere Rabla pot fi consultate în regulamentul campaniei disponibil pe Lensa.ro.

Cum beneficiezi de programul Lensa „Rabla la ochelarii de vedere”?

Pentru a beneficia de programul Rabla, persoanele care doresc să își schimbe o pereche de ochelari vechi cu unii noi trebuie să se înscrie în program pe Lensa.ro și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa. La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare.

Avantajele voucherelor Rabla

Voucherele Rabla neutilizate în momentul achiziției noii perechi de ochelari de vedere sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 1 mai 2023, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

Unde se desfășoară programul Lensa „Rabla la ochelarii de vedere”?

Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează doar în magazinele fizice Lensa din București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Balotești. În contextul expansiunii accelerate, noile magazine Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.

Rabla la ochelarii de vedere în 2022

Anul trecut, aproximativ 95 de mii de români s-au înscris în programul „Rabla la ochelarii de vedere” în cele două ediții de primăvară și toamnă. Lensa a oferit clienților săi 220.080 de vouchere, în valoare totală de 22.080.000 de lei.

Consultații optometrice gratuite

La Lensa, oricine dorește să își verifice dioptriile o poate face complet gratuit, programându-se pe site-ul Lensa.ro pentru o consultație optometrică în orice magazin Lensa din țară.

Showroom Lensa

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după aproape 10 ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține peste 40 de showroomuri în marile orașe din țară și un magazin online.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top