Now Reading
Masajul automatizat cu role de jad încălzite: bucuria de a fi surprins

Masajul automatizat cu role de jad încălzite: bucuria de a fi surprins

nicoleta-magargiu
masajul-automatizat-cu-role-de-jad-încălzite-bucuria-de-a-fi-suprins

De 12 ani, de când lucrez cu minunile acestea numite paturi de masaj cu role de jad încălzite, nu încetez să aud povești care îmi înalță sufletul.

Ioana Chicet Macoveiciuc, Prințesa Urbană, autoarea de cărți de copii și blogger, a trăit o experiență la noi, la Casa Jad:

„Azi am adormit în salonul unor oameni. Oameni faini și primitori, e drept, dar totuși, să adormi chiar așa…M-au așezat pe o saltea cu pietre de jad încălzită la 50° Celsius. Mi-am pus un podcast, cică să mai învăț câte ceva. Da’ de unde, în 3 minute sforăiam ca un arici la miezul zilei. A venit o domnișoară să mă întrebe dacă totu-i bine, am mormăit ceva și am adormit la loc. Peste o jumătate de oră a trebuit să mă trezesc, să mă mut pe patul de masaj. Nici n-am deschis ochii, am mers pe pipăitelea. Niște role calde de jad se mută pe sub mine, din creștet până sub fund și înapoi, în timp ce gambele-mi sunt masate de alte role. Ele mă frământau și eu mă gândeam: „Doamneee, nu mă strigă nimeni, nu am nimic de făcut și nici nu mă simt vinovată. Așa o fi și-n rai?”.

Am ațipit și acolo de câteva ori, în timp ce mă gândeam „Aaah, aici, la șale e cel mai bine, când trec rolele pe-acolo, așa, da, daaaa, fix acolo, apoi urcau rolele un pic și eu mă gândeam ah, ba nu, aici la cocoașă e cel mai bine, apoi se mutau rolele la gât și eu îmi spuneam mmmm, daaa, la gât e cel mai bine, dar apoi ajungeau la ceafă și mi se ridică părul pe mine, apoi înapoi și tot așa 40 de minute.”

Iar draga de Ana Novic, mămica a doi îngerași de copii, care își oferă momente de răsfăț la noi în mod regulat fie cu un îngeraș în brațe, fie cu amândoi, povestește așa:

„Îmi căutam de ceva timp a doua casă, una care să îmi fie cuib cu terapie, să îmi întărească temeliile și credințele, să îmi susțină corpul și mintea. La Casa Jad, am găsit acest tot, atunci când mă așteptam mai puțin, dar când aveam mare nevoie.”

Dar de unde vine magia această puternic tămăduitoare pentru trup și suflet?

Unii ar spune că este vorba de magnificele cristale din jad, venerate de mai bine de 5000 de ani în China; pietre de jad care lucrează pe o vibrație înaltă și care, cu atâta generozitate, îți împrumută ție, occidentalului stresat și anxios, din energia sa. Imaginează-ți numai ce dans cuantic superb are loc aici! Un schimb energetic care poate fi înțeles doar trăind experiența pe un astfel de pat de masaj cu role de jad încălzite.

Alții ar spune că magia stă în căldură, această minune numită raze infraroșii care induc o relaxare psihică „soră” cu somnul. Pentru că rolele de jad sunt setate la o temperatură între 50 și 70° C, așa că un zâmbet larg îți luminează fața de îndată ce simți această căldură vindecătoare pe spatele tău. Rolele de jad se „unduiesc” asemenea unor valuri de căldură. Mușchii tensionați, încordați, se relaxează în doar 15-20 minute, probleme precum blocaje energetice, oboseală cronică, spasme, contracturi, febră musculară, dispar.

Eu cred însă că magia vine, de fapt, din combinarea a atâtor principii terapeutice într-un singur produs, care se completează și se potențează, încât patul de masaj cu role de jad încălzite devine, din cercetările mele, unul dintre cel mai complexe produse terapeutice de pe piață. Cu ajutorul său se obține:

  • Elongația mecanică a coloanei vertebrale (recomandată în caz de debord/ protruzie discală, hernii de disc, spondiloză, pensare de nervi spinali);
  • Termoterapie cu raze infraroșii de undă lungă (RIUL sau Far Infrared);
  • Cristale de jad și turmalină;
  • Masaj și miorelaxare;
  • Principii de chiropractică (cu efect de realiniere de vertebre în caz de scolioză);
  • Presopunctura inversă (greutatea noastră contra rolelor de jad, cu efect de stimulare pe punctele de acupresiune)

Masajul cu role de jad încălzite are efect de saună, corectează postura cocoșată, dar și reașează vertebrele cu efect de decompresie a discurilor intervertebrale. În plus, stimulează toate punctele de acupresiune de pe spate, elimină blocaje energetice și face și o puternică detoxifiere. La toate acestea se adaugă efectele binefăcătoare ale razelor infraroșii, care:

  • Stimulează circulația sanguină și fluidizează totul în organism, hidratează și oxigenează mușchi, articulații, fiind un vasodilatator natural care poate regla hipertensiunea arterială,
  • Au funcții anti-virale și analgezice (elimină durerile de orice fel din corp: dureri de spate, dureri menstruale, dureri de articulații),
  • Reglează hormonal și sunt eficiente în tratarea depresiei, insomniei, atacurilor de panică, și anxietății.
  • În contextul COVID, contribuie la creșterea imunității naturale, putând crea o ușoară hipertermie extrem de benefică în corp.

La Casa Jad, în timp ce căldură te relaxează, iar rolele de jad îți detensionează mușchii încordați, tu ai timp să meditezi, să spui câteva afirmații, să îți controlezi respirația, să asculți o muzică liniștitoare sau un podcast care îți place. Vei pleca de la salon, simțind că zbori!

Sau mai bine îți iei patul de masaj acasă! Odată cu pandemia, am descoperit că „acasă” poate să aibă atât de multe valențe. Acasă avem propriul nostru cinema, acasă este – mai nou –, biroul de unde lucrăm zi de zi, de acasă facem școală. Ideea de a face masaj zi de zi, acasă, la final de zi sau dimineață, înainte de a ne începe ziua, poate părea un lux, însă e un lux tangibil și necesar pe care îl poți trăi alături de familia ta, investind într-un astfel de pat de masaj automatizat cu role de jad încălzite.

Află mai multe pe www.casajad.ro despre abonamentele noastre de masaj de 12 sau 24 de ședințe sau cumpără-ți un pat de masaj automatizat pentru tine acasă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top