Now Reading
Relaxare pentru bucuria vieții de zi cu zi

Relaxare pentru bucuria vieții de zi cu zi

andreea-elena-iorgu
relaxare-pentru-bucuria-vieții-de-zi-cu-zi2

Cât de nerăbdători ne gândim la vacanța de iarnă, la zilele de sărbătoare și la întâlnirile cu cei dragi, însă până în momentul acela mai avem puțin de așteptat și după cum știm cu toții sfârșitul de an este o perioadă foarte agitată și solicitantă pe toate planurile, la muncă trebuie finalizate proiecte și pus totul în ordine, acasă urmează să facem aranjamentele de Crăciun, cadourile așteaptă să fie cumpărate și să nu mai vorbim de gătit, în special de mult așteptatul cozonac. Atât de multe lucruri de făcut, care ne pot aduce multă bucurie și fericire, dar noi ne simțim epuizați, fără vlagă, fără putere și pe alocuri irascibili, în așa context aproape că își pierde din farmec această perioadă atât de îndrăgită. Este absolut normal să ne simțim așa și nu trebuie să ne demoralizăm, cu răbdare și tact o să reușim să rezolvăm toate treburile exact așa cum ne place, important este să rămânem fermi în dorință și vom găsi și resursele necesare.

Pentru început ne putem organiza alimentația, astfel încât să favorizăm nutrienții necesari organismului, fără să îl suprasolicităm cu alimente nocive. Putem mânca alimente ușoare, în special fructe și legume. Al doilea factor important este odihna, pentru a reuși să avem un somn de calitate și odihnitor este indicat să ne organizăm foarte bine activitățile zilnice, iar ora de culcare să fie una potrivită pentru un somn bun, maxim ora 22, în felul acesta vom avea suficientă energie pentru treburile de a doua zi. În caz contrar vom perpetua o stare de oboseală și agitație până când toate treburile vor deveni un haos și o neplăcere. Cum somnul odihnitor a devenit o provocare și începe să lipsească la cât mai multe persoane, ne confruntăm cu o situație dificilă. Munca în exces, agitația, drumurile, responsabilitățile și stresul sunt factori declanșatori pentru lipsa unui somn de calitate. Așadar este de înțeles că suntem obosiți și fără vitalitate.

Această situație este totuși important să o minimizăm pe cât posibil și să nu o lăsăm ia amploare, pentru că ne va afecta foarte tare viața. Pe lângă conștientizare și autocontrol putem cosuma ceaiuri liniștitoare, ideale seara înainte de culcare, acestea sunt obținute din plante care au rol de relaxare și calmare, iar lichidul călduț ne induce din start o senzație de confort. Pe lângă ceaiuri, atunci când situația este și mai tensionată, pe timpul zilei când suntem limitați și de timp, când nu ne putem permite luxul de a cosuma un ceai cald în liniște, ne putem folosi de aceleași plante, dar sub formă de comprimate. Practic plantele respective sunt uscate și transformate în pulbere în condiții speciale, pentru a-și păstra proprietățile medicinale, iar noi le putem consuma ca tablete sub funcția de suplimente alimentare. Un astfel de produs pe care vi-l pot recomanda este SEDIRELAX™

sedirelax-ayurmed

SEDIRELAX™ este un fitocompus din plante atent alese, complet natural, fără adaos de excipienți chimici, este obținut prin compactarea plantelor uscate și transformate în pulbere, dar într-o concentrație mai mare decât în ceaiuri. Sedirelax™ conținte ginkgo biloba, roiniță, sunătoare, valeriană și busuioc, plante ce au rolul de a ajuta organismul să se adapteze mai ușor la stres, echilibrând stările psiho-emoționale. Al doilea beneficiu este că menține calitatea somnului pe parcursul nopții, are acțiune relaxantă și astfel menține capacitatea de concentrare și memorare.

Așadar SEDIRELAX™ este un produs foarte benefic persoanelor cu un stil de viață agitat, pentru că susține funcționarea normală a sistemului nervos în situații tensionate, oboseală și suprasolicitare psihică, contribuind la menținerea vitalității și a echilibrului fiziologic al organismului.

Iată că nu este chiar așa de greu să ne recăpătăm cumpătul și să ducem la îndeplinit planuri care ne aduc fericire și satisfacție, planuri pe care noi ni le dorim și ni le-am propus, trebuie doar să găsim resursele necesare și să avem claritate în gândire și organizare ca totul să fie așa cum am visat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top