Now Reading
Clasele de FITNESS te ajută să-ţi atingi OBIECTIVELE

Clasele de FITNESS te ajută să-ţi atingi OBIECTIVELE

Revista Psychologies
Clasele de fitness

Pentru tine, care sunt cele mai folosite scuze pentru a evita antrenamentele la sală? Nu ai cu cine să mergi? Sala este prea departe? Sunt prea obosită după job sau… dacă este prea aglomerat? Uită de toate acestea și vino să-ţi vezi rezoluţia la care visezi de mult îndeplinită. Fă-o pentru sănătatea ta, pentru spiritul tău de învingător și nu în ultimul rând pentru cei din jurul tău, fie că vorbim de familie sau chiar colegii de birou.

Fii inspiraţie pentru ceilalţi, așa cum și noi încercăm să fim pentru tine, prin articolul de mai jos, în care vom vorbi despre câteva dintre beneficile claselor de group fitness. Apoi, tu decizi dacă sunt potrivite sau nu pentru stilul tău #Behealthy! Fii convinsă că fiecare pas contează!

Motivaţie și responsabilitate

Unul dintre cele mai bune lucruri legat de clasele de group fitness este că indivizii de vârste și abilităţi diferite se pot ajuta reciproc. Un studiu a constatat că cei care lucrează alături de ceilalţi au mai multe șanse să facă un efort mai mare, obţinând astfel rezultate mai rapide și mai bune.

O mai bună execuţie a exerciţiilor

Dacă ești începătoare în ce privește antrenamentele, este ideal să lucrezi cu un antrenor personal. Deși poziţia corpului tău poate să nu pară importantă la început, forma necorespunzătoare poate duce la durere și, în timp, la accidentări. Exerciţiile de grup sunt calea de mijloc perfectă între antrenamentul individual și angajarea unui antrenor.

Varietatea exerciţiilor

Poate fi tentant să faci aceleași exerciţii la gym. Însă, acest lucru poate încetini sau chiar opri progresul. Este esenţial să te provoci pentru a-ţi crește forţa și a elimina kilogramele în plus. În acest sens, clasele de grup sunt utile, pentru că vei avea parte de diversitate.

Structura antrenamentelor

Încălzirea te ajută să relaxezi mușchii și să crești treptat ritmul cardiac înainte de a începe o activitate fizică intensă. Sunt necesare perioade de cool down pentru a scădea ritmul cardiac și pentru a relaxa toate grupele de mușchi lucrate. Ambele sunt esenţiale pentru a evita accidentările.

Încredere sporită

Un alt avantaj psihologic al antrenamentului de group fitness este că îţi poate mări stima și încrederea în sine. Când faci sport, te simţi mândru de tine. Acest lucru este cu atât mai adevărat când începi să vezi progrese semnificative.

Îţi faci noi conexiuni

Clasele de group fitness sunt locul ideal pentru a întâlni prieteni noi, cu scopuri similare. Ei te pot ajuta să respecţi obiectivele și să îţi faci altele noi. Aceste influenţe pozitive sunt esenţiale pentru succesul pe termen lung.

Have fun

Când vorbim de antrenamente la sală, fiecare exerciţiu fizic ar trebui să fie plăcut și o modalitate de a diminua stresul. Muzica antrenantă și instructorii dedicaţi de la World Class, cea mai mare reţea de cluburi de fitness și piscine din ţară, vor face ca antrenamentele tale să fie o bucurie perpetuă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top