Now Reading
DECATHLON devine co-partener al echipelor de ciclism AG2R LA MONDIALE

DECATHLON devine co-partener al echipelor de ciclism AG2R LA MONDIALE

Revista Psychologies
Decathlon-x-AG2R

Începând cu 1 ianuarie 2024, DECATHLON a semnat un parteneriat major pe cinci ani cu trei echipe de ciclism ale AG2R LA MONDIALE, ultimele două fiind grupate sub numele de „New Gen”. Ele constituie un proiect de antrenament al cărui scop este să descopere și să dezvolte campionii de mâine.

  1. Echipa WorldTour „DECATHLON AG2R LA MONDIALE Team”, compusă din 28 de cicliști;
  2. „DECATHLON AG2R LA MONDIALE Development Team”, chipa continentală care include 10 cicliști;
  3. „DECATHLON AG2R LA MONDIALE U19 Team”, echipa de juniori,  formată din 15 cicliști.

Citroën devine furnizor oficial al automobilelor/autovehiculelor echipei în 2024.

La debutul sezonului 2024, echipa WorldTour se mărește cu șase cicliști noi: Bruno Armirail, Sam Bennett, Dries de Bondt, Victor Lafay, Gianluca Pollefiets și Sander De Pestel. Brandul de ciclism al Decathlon, VAN RYSEL, se alătură ca producător de biciclete, căști și ochelari.

Încheierea parteneriatului cu DECATHLON la 1 ianuarie 2024, pentru o perioadă de cinci ani, reprezintă un moment semnificativ în istoria echipei AG2R LA MONDIALE, la 32 de ani de la înființare. Grupul AG2R LA MONDIALE a fost partenerul tradițional al echipei încă din 1997 și acționar al acesteia din iunie 2022. Noul parteneriat cu DECATHLON va sprijini echipa în obținerea unor victorii notabile începând cu sezonul 2024.

Cicliștii echipelor DECATHLON AG2R LA MONDIALE vor beneficia de expertiza VAN RYSEL, marca de biciclete de șosea performante a  grupului DECATHLON, care îi va echipa cu biciclete, căști și ochelari.Decathlon-x-AG2R

Acest parteneriat reflectă dorința a două companii franceze de prestigiu de a se asocia într-un proiect sportiv ambițios, împărtășind valori comune de solidaritate și comunitate. Pentru DECATHLON, acest parteneriat reprezintă și o oportunitate de a-și asocia numele  cu un sport popular, recunoscut pentru angajament, solidaritate și pasiune, încurajând astfel cât mai mulți oameni să se apropie de ciclism.

 „Acesta este un eveniment important din istoria Decathlon. Încă de la începutul Decathlon în 1976, bicicletele au jucat un rol primordial în evoluția și creșterea noastră. Milioane de copii din întreaga lume au învățat să meargă pentru prima dată pe bicicletă, împreună cu Decathlon, iar milioane de adulți folosesc bicicletele noastre în fiecare zi, așadar, faptul că echipa World Tour va participa la competiție cu bicicletele noastre, cu numele nostru, este o sursă imensă de mândrie. Misiunea Decathlon este MOVE PEOPLE THROUGH THE WONDERS OF SPORT, de la terenul de joc până la podium, exact ceea ce reprezintă acest parteneriat”, a declarat Barbara MARTIN COPPOLA, Director General al DECATHLON.

 „Întregul Grup AG2R LA MONDIALE este foarte mândru să primească cu brațele deschise compania DECATHLON în calitate de partener, începând cu data de 1 ianuarie 2024. Împărtășim cu această companie valorile comune ale comunității, solidarității și conviețuirii în armonie. Lucrăm de 26 de ani ca sponsor istoric și acum și ca acționar pentru a susține echipa. N-am putea găsi un partener mai bun decât DECATHLON, pentru a continua să facem acest lucru și pentru a ne realiza ambițiile de a câștiga cele mai mari curse internaționale”, a declarat Bruno ANGLES, Manager General al AG2R LA MONDIALE.

 

 „Sunt încântat să colaborez din nou cu DECATHLON și să continui o poveste impresionantă care a început între 2000 și 2007, perioadă în care această mare companie a fost sponsorul echipei de cicliști. În acea perioadă, am obținut șase victorii la Tour de France. Acest parteneriat între AG2R LA MONDIALE, al cărui loialitate și devotament au garantat stabilitatea și longevitatea echipei, și DECATHLON ne va provoca și ne va încuraja să deschidem un drum nou. Ambiția noastră este să căutăm mari victorii împreună la trei niveluri ale plutonului internațional: WorldTour, Continental și juniori”, a completat Vincent LAVENU, Manager Sporturi al echipei.

 „Încă de la înființarea sa în 2019, VAN RYSEL, <<fabricat în Flandra>>,  a aspirat să devină o marcă principală în plutonul profesional. Inginerii și designerii noștri stabilesc standarde extrem de înalte în atingerea performanței. Facem echipă cu experți (ONERA, SWISS SIDE) și cicliști profesioniști, pentru a ne alinia la start cu produse pregătite de victorie. Ne mândrim cu faptul că bicicletele, căștile și ochelarii noștri au fost aleși de echipele AG2R LA MONDIALE teams, inclusiv de echipa consacrată a UCI WorldTour. Suntem  încântați și nerăbdători să începem sezonul”, a conchis Nicolas PIERRON, Director al VAN RYSEL.

 

ECHIPAMENTE VAN RYSEL: https://www.vanryselcycling.com/born-to-win

Bicicletele din 2024:                       

o   RCR PRO DURA ACE Di2

o   XCR DURA ACE Di2

Căștile din 2024:                             

o   RCR

o   FCR

o   XCR

Ochelarii din 2024: ROADR 900

 

 

  • Despre DECATHLON & VAN RYSEL

DECATHLON este cel mai mare retailer de produse sportive, cu peste 1.700 de magazine în peste 70 de țări. Prin modelul său de afaceri integrat, DECATHLON este specializată în crearea și producerea de produse sportive inovatoare concepute să încânte și să determine oamenii din toată lumea să practice cu plăcere un sport.

VAN RYSEL este marca de biciclete de șosea a DECATHLON. Înființată în 2019, ea dezvoltă produse dedicate ciclismului de înaltă performanță. Pasionați de tehnologia de elită, designerii își ridică standardele la cel mai înalt nivel, pentru a satisface atât cicliștii profesioniști cât și plutoanele de începători.

 

  • Despre AG2R LA MONDIALE

AG2R LA MONDIALE este specialist în protecție socială și gestionarea sănătății în Franța, asigurând persoane, companii și industrii, pentru a proteja sănătatea, pentru a asigura bunuri și venituri, pentru a proteja oamenii împotriva accidentelor care pot apărea în timpul vieții și pentru a-i pregăti de pensionare. Grupul are peste 15 milioane de asigurați și sprijină 500.000 de societăți zilnic. Cu aproape 15.000 de angajați, AG2R LA MONDIALE este prezent în toată Franța și peste hotare. Cu o structură de guvernare bazată pe  egalitate și reciprocitate, Grupul cultivă un model de protecție socială unic care combină strâns profitabilitatea, solidaritatea și performanța. În cadrul programelor de acțiuni sociale ale AG2R Agirc-Arrco și AG2R Prévoyance, și în general în cadrul angajamentului său față de societate, AG2R LA MONDIALE lucrează zilnic pentru a promova o bătrânețe liniștită, în armonie cu nevoile persoanelor și comunităților locale.

www.ag2rlamondiale.fr/

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top