Now Reading
DECATHLON prelungește parteneriatul cu NBA

DECATHLON prelungește parteneriatul cu NBA

Revista Psychologies
NBA-si-Decathlon

DECATHLON, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive la nivel mondial, și National Basketball Association (NBA), își extind parteneriatul de merchandising pentru mai mulți ani, aducând fanilor din întreaga lume o gamă  diversificată de produse cu licență oficială NBA. Acest parteneriat extins va oferi ocazia fanilor din Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu și America Latină de a se bucura de produse de calitate cu simbolurile NBA.

Colecția, parte a ofertei de produse pentru baschet a DECATHLON, va include ghete de baschet, îmbrăcăminte lifestyle în culorile echipelor NBA și a francizelor lor. În plus, colecția va include accesorii și coșuri de baschet personalizate cu sigla NBA. Aceste produse vor fi disponibile exclusiv în cele peste 1.700 de magazine DECATHLON și online. De asemenea, viitoarele sezoane vor include seturi de echipamente pentru echipe, care pot fi personalizate pentru cluburile de baschet, oferindu-le ocazia să-și personalizeze în mod unic ținutele în culorile NBA.

Fabien Brosse, Chief Products and Sports Officer la DECATHLON, a declarat: „Reînnoirea și extinderea acestui parteneriat reprezintă o dovadă a încrederii pe care NBA o acordă produselor și expertizei DECATHLON. DECATHLON și NBA împărtășesc aceeași pasiune pentru sport, indiferent de vârstă, nivelul de experiență  sau proveniență . Această  colaborare reînnoită simbolizează  angajamentul nostru comun de a încuraja oamenii să practice sport și să se bucure de beneficiile acestuia.”

Jeremy Angelard, Basketball Leader la DECATHLON: „Suntem mândri să continuăm crearea de produse sportive de calitate, intr-un mod responsabil, care să  bucure fanii și jucătorii de baschet și, în același timp, clienții noștri.”

Steve Griffiths, Director General Parteneriate Mondiale în Europa și Orientul Mijlociu al NBA, a adăugat: „Suntem încântați să extindem colaborarea cu DECATHLON, după succesul gamei NBA DECATHLON din 2021. Dorim să  oferim fanilor și jucătorilor o gamă  mai largă de produse NBA, cu care să-și poată exprima pasiunea pentru baschet.”

Fanii pasionați pot urmări NBA pe platformele sociale precum Facebook, Instagram, X si YouTube, precum și descărca aplicația oficială a NBA disponibilă pe iOS și Android pentru a fi mereu la curent cu noutățile, rezultatele, stiri in timp real, programul meciurilor, clipuri video și multe altele.

DECATHLON, unul dintre liderii în retailul de articole sportive, se dedica conceperii și distribuirii produselor sportive atât online, cât și în peste 1.700 de magazine fizice, având peste 108.000 de angajați în 70 de țări din întreaga lume. Incepand cu 2016, DECATHLON a investit în echipa proprie dedicată produselor și tehnologiilor pentru baschet, oferind o gamă  variată de produse, inclusiv echipament pentru coșuri, îmbrăcăminte și incaltaminte pentru baschet, precum și accesorii.NBA-si-Decathlon

NBA (National Basketball Association) este o organizație sportivă  și de media cu impact global, care își propune să  inspire și să  adune oameni de pretutindeni prin intermediul baschetului. Organizația cuprinde cinci ligi sportive profesioniste: NBA, WNBA, NBA G League, NBA 2K League si Basketball Africa League. Cu o prezență internațională  masivă  NBA face jocurile și programele sale disponibile în peste 214 țări și teritorii, în peste 50 de limbi, cu produse comercializate în peste 200 de țări și teritorii de pe toate cele șapte continente. La începutul sezonului 2022-23, NBA a numărat 120 de jucători internaționali din 41 de tari diferite. Cu active digitale precum NBA TV, NBA.com, aplicatia NBA si NBA League Pass, NBA s-a dezvoltat și pe planul online, creând una din cele mai mari comunități sociale din lume, cu peste 2,1 miliarde de aprecieri și urmăritori pe toate platformele ligii, echipelor și jucatorilor. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top