Now Reading
Congresul Științific de Educație, Sănătate și Motricitate Umană a evidențiat importanța practicării activităților fizice

Congresul Științific de Educație, Sănătate și Motricitate Umană a evidențiat importanța practicării activităților fizice

Revista Psychologies
congresul-științific-de-educație-sănătate-și-motricitate-umană-a-evidențiat-importanța-practicării-activităților-fizice

Timp de 4 zile, a avut loc la București, Congresul Științific de Educație, Sănătate și Motricitate Umană organizat de Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS), făcând parte din seria de evenimente științifice și omagiale care marchează deschiderea Anului Centenarului acestei instituții. De-a lungul celor 100 de ani de existență, UNEFS a devenit un for metodologic și științific recunoscut pe plan național și internațional, susținând inovația și implementarea acesteia în practicarea exercițiilor fizice.

Promovăm metode moderne de cercetare științifică și modele de aplicare a rezultatelor acesteia în educație fizică, sport și kinetoterapie, modele care să permită obținerea stării de bine, dar și a excelenței umane, și să confirme capacitatea noastră de a performa la nivel competitiv mondial”, a spus prof.univ.dr. Florin Pelin, Rector UNEFS, în deschiderea Congresului Științific de Educație, Sănătate și Motricitate Umană.

În semn de recunoaștere a statutului UNEFS, dl. Uri Schaefer, Președinte al Consiliului Internațional de Știința Sportului și Educației Fizice (Berlin, Germania), a acceptat primirea titlului de Doctor Honoris Causa conferit de către Senatul UNEFS. Personalitate marcantă a domeniului, dl. Uri Schaefer a evidențiat în discursul său importanța practicării exercițiilor fizice, la toate categoriile de vârstă și a adoptării unui stil de viață activ în perioada post-pandemică.

La evenimentele organizate de UNEFS au participat reprezentanți ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Federației Române de Baschet, ai facultăților de profil din întreaga țară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top