Now Reading
Tactici mai puţin folosite la jocuri de noroc ce te pot ajuta să câştigi

Tactici mai puţin folosite la jocuri de noroc ce te pot ajuta să câştigi

Revista Psychologies
tactici-castig-jocuri-de-noroc

Fără îndoială, jocurile de noroc sunt o opţiune dacă vrei să îţi măreşti lună de lună veniturile financiare. Oferta extrem de bogată pe care cazinourile online o aduc în faţa gamblerilor fac din jocurile de noroc oportunitatea aşteptată pentru a-ţi pune în valoare talentele de jucător şi pentru a realiza câştigurile dorite.

Fii curajos!

Lista de pariuri sportive existente pe o platformă online este una lungă, care conţine segmente din toate sporturile cunoscute şi mai puţin cunoscute. Li se alătură o mulţime de sloturi, jocuri de masă, pariuri live şi chiar ultimul trend în materie de jocuri de noroc, lozurile răzuibile. Cu o ofertă atât de mare, ai de unde alege! Poţi să îţi pui în valoare intuiţia la jocul de poker, să învârţi rolele unui slot sau să pariezi live cu un dealer la fel de real. Poţi chiar să îţi joci numerele favorite la loto sau jocuri de bingo, poţi cu alte cuvinte să depui toate pariurile acceptate de un site online de profil pe toate segmentele sale de ofertă. Te poate încurca această imensitate de ofertă? Cu certitudine nu este uşor să fi bun la toate, aşa că trebuie în primul rând să te identifici ca şi parior. Ce îţi place cel mai mult, pariurile sportive?

Atunci îndreaptă-ţi atenţia către această secţiune prezentă în oferta unei platforme online! Sloturile nu mai au secrete pentru tine? Atunci învârte rolele păcănelelor pe care le cunoşti şi realizează câştigurile dorite! Ai afinităţi pentru jocurile de masă? Perfect, joacă blackjack, poker sau plasează pariul favorit la regina acestor jocuri, ruleta! Odată ce ai determinat care este jocul preferat este timpul să îţi arăţi faţa adevărată de jucător. Fii curajos, căci un joc timorat, fie el şi în online, aduce după sine numai pierderi. A fi curajos însă nu înseamnă a juca haotic, stăpâneşte tainele jocului şi arată-ţi curajul prin mizele pe care le practici şi prin intuiţia de care dai dovadă la un moment dat al jocului. Această atitudine nu îţi poate garanta tot timpul câştiguri dar îţi va aduce doza de adrenalină necesară şi te va consacra fară îndoială în galeria de mari jucători.

concentrare-pe-ruleta

Concentrează-te doar pe ruletă!

Ruleta domină jocurile de masă de ani buni şi o face pe bună dreptate. Roata ruletei devine adesea magică atunci când urmăreşti ca bila să cadă exact în buzunarul numărului pe care ai pariat şi…când acest lucru se întâmplă, magia s-a petrecut cu adevărat. Este încununarea efortului pe care l-ai depus în cunoaşterea jocului şi a deciziei de a paria inspirat! Tocmai de aceea, atunci când cunoşti un joc, concentrează-te pe acesta şi nu te lansa în alte provocări. Să excelezi la un joc de noroc este ceea ce fiecare jucător îşi doreşte, pentru că acest lucru se finalizează întotdeauna în obţinerea câştigurilor scontate. Alege întotdeauna jocul care îţi oferă cele mai mari şanse de câştig, în cazul ruletei joacă numai varianta europeană. Aşa cum deja cunoşti, aceasta are o margine de casă de 2,72%, ceea ce îţi permite să realizezi mai multe câştiguri decât la cea americană, unde marginea este dublată.

Rămâi pe varianta aleasă şi studiază cu atenţie care sunt pariurile cu cea mai mare şansă de reuşită. Nu uita că pariul pe un singur număr este cel mai adesea pierzător, puţini jucători mizând în acest fel. Este adevărat că acesta poate aduce cei mai mulţi bani, pentru că 1 singur leu pariat pe un singur număr beneficiază de o cotă de 35:1. Îţi imaginezi cum ar fi dacă ai paria 100 de RON şi ai primi în secundele următoare 3500? Minunat, dar puţin probabil, şansa ta de a prinde acest număr pe roată fiind una de 2,69%. Poate că în filme acest lucru se întâmplă des, însă în viaţa reală, acest pariu este cel mai puţin probabil de prins. De aceea trebuie să pariezi numai pe aşa zisele pariuri „sigure” care să-ți ofere şanse reale de câştig. Este adevărat că şi aici norocul îşi spune cuvântul, dar de ce să nu adaugi şi cote mari de câştig, ca cele de 50:50! Acestea sunt pariurile de număr par/ impar sau culoare roşu/ negru, care beneficiază de o cotă de 1:1, ceea ce înseamnă că orice pariu câştigat îţi va dubla suma mizată. Le urmează pariurile de tip coloană şi duzină, creditate cu şanse de reuşită undeva pe la 30%-40%, care îţi vor aduce o cotă de 2:1, deci fiecare sută de lei mizată îi va aduce suplimentar 2 alte sute de lei.

Dublează-ţi câştigurile dintr-o mână!

Unde îţi poţi dubla câştigurile dintr-o mână dacă nu la jocurile de masă? Dacă tot am amintit de ruletă, atunci pariul care aduce o cotă de 1: este cel mai indicat în acest caz. Ai ghicit culoarea numărului câştigător sau felul acestuia, par sau impar, ţi-a adus pe loc dublarea pariului.

Ai pariat 100 RON, ai deja în cont alţi 100. Asta se numeşte ca într-o singură mână ţi-ai dublat câştigurile, singura problemă este să te păstrezi pe acelaşi trend. Poate este indicat să aplici o strategie cunoscută precum strategia Martingale sau să laşi intuiţia ta de jucător să-și facă treaba. În ambele cazuri, a-ţi dubla câştigurile dintr-o singură mână este o realizare majoră pentru orice jucător, deci alege jocul de masă care se pretează la această strategie şi plasează de fiecare dată  pariurile câştigătoare.

decizii-grele

Deciziile grele trebuie făcute!

În experienţa ta de jucător, ai trecut prin faze plăcute şi mai puţin plăcute. Cele plăcute sunt cele care ţi-au adus bani în buzunar, în timp ce jocurile care ţi-au produs pierderi sunt cele mai puţin plăcute. Totul a ţinut şi ţine în jocurile de noroc de deciziile pe care le-ai luat într-un anumit moment. Este foarte posibil ca să te fi jucat pe miza maximă la păcănele şi acest lucru să îţi fi adus rapid falimentul sau dimpotrivă, să fi pariat la ruletă şi pariul să fi fost unul câştigător.

De fiecare dată, deciziile trebuie luate doar de tine şi cel mai adesea acesta este momentul în care un jucător îşi dă măsura experienţei pe care a acumulat-o în ani buni de joc. Cât de bine ştii să gestionezi aceste decizii, atât de mult contul tău de jucător va fi întotdeauna pe plus, însă indiferent de rezultatul acestora acestea trebuie făcute! Până la urmă învăţăm atât din reuşite cât mai ales din greşeli, deci cuantifică şi deciziile mai puţin bune la îmbogăţirea experienţei tale de jucător.

Concluzie

Te pot ajuta aceste tactici de joc să realizezi câştigurile dorite? Este sigur că da, mai ales dacă eşti tipul de jucător care ştie întotdeauna să înveţe din greşeli, dar şi din reuşite. Aplică-le deci cât mai des, pariază inspirat şi bucură-te de reuşitele pe care jocurile de noroc le pot aduce în viaţa ta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top