Now Reading
A 6-a editie a Noptii de Sanziene

A 6-a editie a Noptii de Sanziene

Revista Psychologies

Asociatia Culturala “Patrimoniu pentru Viitor” – “Prietenii Muzeelor Minovici” organizeaza cea de-a 6-a editie a Noptii de Sanziene in livada Muzeului de Arta Populara Nicolae Minovici, duminica 23 iunie 2013, la ora 19.

De la an la an, evenimentul dedicat Noptii de Sanziene a crescut si a oferit bucurie celor peste 5000 de participanti, iubitori de frumos si sustinatori ai patrimoniului cultural romanesc.

In acest an au confirmat participarea actrita Maia Morgenstern, formatia de muzica veche romaneasca Trei parale, designerul Andra Andreescu si alti artisti cunoscuti.

Datorita implicarii partenerilor media, proiectele Asociatiei au atras public si sponsorizari care au fost folosite cu intelepciune.

Pana in prezent, Asociatia a reparat acoperisul si sistemul de incalzire al Muzeului de Arta Veche Apuseana , a sustinut financiar restaurarea unora dintre obiectele de patrimoniu gazduite aici si a promovat valorile spirituale si materiale lasate mostenire de Nicolae Minovici si Dumitru Furnica Minovici.

Pe viitor vor fi incluse in proiectele de promovare si alte monumente de patrimoniu si muzee care merita sa fie descoperite de publicul larg.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top