Now Reading
Despre comunicare – doua carti de la Curtea Veche Publishing

Despre comunicare – doua carti de la Curtea Veche Publishing

Revista Psychologies

Astazi, la „Campania de luni” a Editurii Curtea Veche, puteti cumpara cartile „Comunicarea cu oamenii dificili” de Roberta Cava si „Comunicarea eficienta cu copiii” de Adele Faber, Elaine Mazlish cu doar 30 Ron!

Comunicarea cu oamenii dificili, Roberta Cava, Curtea Veche Publishing

Comunicarea cu oamenii dificili. Cum sa ne purtam cu clientii rauvoitori, sefii autoritari si colegii nesuferiti
Autor: Roberta Cava
Colectia: Carti-Cheie

Interactiunea ca o strada cu doua sensuri!
Sunt furiosi, agresivi, nerabdatori, nepoliticosi, insensibili sau prea sensibili, sunt oameni cu care e greu sa comunicam. Comportamentul lor este suparator, interactiunea cu ei este obositoare. Ne sunt sefi, subordonati, prieteni sau rude. Nu-i putem ocoli, nu-i putem schimba. Ce-i de facut?

Comunicarea cu oamenii dificili este scrisa in beneficiul oricarei persoane care se confrunta cu astfel de situatii. Cartea ofera tehnici demonstrate pentru cooperarea cu ceilalti, reducerea stresului si a anxietatii si cresterea increderii si entuziasmului in toate relatiile profesionale.

Veti experimenta un sentiment de implinire cand veti trata situatiile dificile cu bine. Seful, colegii si angajatii vor avea incredere in dumneavoastra, va vor admira si se vor gandi de doua ori inainte sa va jigneasca, fiind mai deschisi in a va satisface dorintele.

Comunicarea eficienta cu copiii, Adele Faber, Elaine Mazlish, Curtea Veche Publishing

Comunicarea eficienta cu copiii (acasa si la scoala) – Editia a II-a
Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish
Colectia: Familia la Curtea Veche

Sunteti parinte sau profesor? Aceasta carte este pentru dumneavoastra!
Pentru a oferi o imagine cat mai completa asupra educatiei unui copil, este necesar sa privim atat ceea ce se intampla la scoala, cat si dincolo de orele de clasa. Este important sa acordam o atentie egala profesorului si parintelui, acesta din urma fiind primul si nelipsitul dascal din viata unui copil.

Comportamentul de la scoala al copilului este profund influentat de ceea ce se intampla acasa. Atat profesorul, cat si parintele sunt bine intentionati. Dar daca ei nu formeaza o echipa in ceea ce priveste educatia unui copil, este sigur ca rezultatul nu va fi cel asteptat. Aceasta carte inovatoare furnizeaza excelente strategii de comunicare intre adulti si copii. Prin aplicarea acestora, parintii si profesorii ii pot ajuta pe copii sa faca fata celor mai diverse probleme care le afecteaza procesul de invatare.

Copiii trebuie sa devina capabili sa se conduca singuri, sa se autodisciplineze si sa devina niste adulti responsabili. Autoarele, specialiste in comunicare si educatie, propun metode pline de inteligenta si umor, completate de o serie de benzi desenate, rezumate recapitulative, intrebari si raspunsuri, precum si de povestiri ilustrative.

Cei implicati in procesul educarii pot astfel sa inteleaga mai bine diferenta dintre cuvintele care incita la confruntare si cele care invita la cooperare, dintre cuvintele care il pun pe copil in imposibilitatea de a gandi si cele carr ii descatuseaza dorinta fireasca de a invata.

Pentru a beneficia de pretul promotional, intrati pe www.curteaveche.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top