Now Reading
Factorul impuls

Factorul impuls

Revista Psychologies
Autor: Nick Tasler
Editura: Amaltea

In lucrarea „Factorul Impuls », Nick Tasler transforma un concept greu de inteles intr-o uimitoare explorare a felului in care functionam si actionam. Din povestile extraordinare pe care le relateaza, el scoate la lumina rolul avut de impulsivitate in fiecare aspect al vietii noastre personale sau profesionale.

Factorul impuls, Nick Tasler,  Editura AMALTEA

  • Esti in largul tau atunci cand iei decizii rapide sau cand ai timp sa te gandesti pe indelete la ce trebuie sa faci?
  • Iti place sa incerci lucruri noi chiar daca par primejdioase?
  • Te gandesti mult inainte de a lua o decizie sau obisnuiesti sa iei repede o hotarare fara sa ai toate datele problemei?
  • Iti alegi cu grija cuvintele sau pur si simplu spui ce crezi fara sa te gandesti prea mult?

Raspunsurile la aceste intrebari dezvaluie aproape totul despre felul in care ne traim viata, pentru ca deciziile pe care le luam zilnic sunt profund influentate de modul nostru de a fi: mai precauti sau mai impulsivi.

In lucrarea Factorul Impuls, Nick Tasler transforma un concept greu de inteles intr-o uimitoare explorare a felului in care functionam si actionam.

Din povestile extraordinare pe care le relateaza, el scoate la lumina rolul avut de impulsivitate in fiecare aspect al vietii noastre personale sau profesionale. Nick Tasler prezinta argumentele pro si contra acestei forte misterioase ce sta la baza fiecarei decizii pe care o luam. Odata ce intram in posesia acestor cunostinte despre tendintele noastre ascunse vom putea valorifica la maximum fiecare decizie pe care o luam.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top