Now Reading
Fata ascunsa a lumii occidentale

Fata ascunsa a lumii occidentale

Revista Psychologies
Autor: Thierry P. Millemann
Editura: Pro Editura, 2008

Dupa al doilea razboi mondial si ororile de la Hiroshima si Nagasaki, americanii au luat pentru prima oara in serios viitorul planetei. De la inceputul anilor ’50, studiile economice si demografice mondiale au evidentiat ca ansamblul rezervelor materiilor prime planetare era suficient doar pentru dezvoltarea tarilor industriale, iar in lipsa unei interventii omenirea risca sa nu mai depaseasca secolul XXI.Fata ascunsa a lumii occidentale, Thierry P. Millemann, Pro Editura
Dupa al doilea razboi mondial si ororile de la Hiroshima si Nagasaki, americanii au luat pentru prima oara in serios viitorul planetei. De la inceputul anilor ’50, studiile economice si demografice mondiale au evidentiat ca ansamblul rezervelor materiilor prime planetare era suficient doar pentru dezvoltarea tarilor industriale, iar in lipsa unei interventii omenirea risca sa nu mai depaseasca secolul XXI.

Pentru a putea face fata, Occidentul, sub egida presedintelui Eisenhower, a elaborat in mare secret cea mai machiavelica politica de hegemonie, in interesul supravietuirii speciei umane si al pastrarii civilizatiei noastre.
Autorul dezvaluie acest plan top-secret. El demonstreaza responsabilitatile fiecaruia de la colonizare pana la mondializare, continuand cu raspandirea virusului HIV, razboaiele si alte actiuni mai mult sau mai putin glorioase.

Toti actorii sunt in joc, cu CIA in frunte. Totul se potriveste asemenea pieselor unui puzzle infernal care, descifrat, devoaleaza fata ascunsa a lumii occidentale. Traim astazi o etapa cruciala a acestei politici, iar urmatorii douazeci de ani vor fi decisivi. Oare vom reusi?

Thierry P. Millemann s-a nascut in Franta, in 1953. Doctor in stiinte economice, a creat in Statele Unite, din 1981, structuri de consiliere in implantare si dezvoltare pentru industriile franceze, apoi de consiliere in relatii internationale.

Activitatile sale profesionale l-au ajutat sa cunoasca lumea in evolutia ei, iar relatiile, atat civile, cat si militare, i-au permis obtinerea informatiei necesare analizei sale.

In fata stupefactiei internationale provocate de evenimente din 11 septembrie, el s-a hotarat sa dezvaluie realitatea politicii de suprematie occidentala, abia evocata pana acum, din motive intemeiate..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top