Now Reading
Intalnirea cu visele. Cum sa-ti intelegi visele si sa le folosesti pentru dezvoltarea personala

Intalnirea cu visele. Cum sa-ti intelegi visele si sa le folosesti pentru dezvoltarea personala

Revista Psychologies
Autor:
Editura: Trei, 2009

In fiecare noapte, visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate, rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre. De fapt, ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale, sa identificam si sa rezolvam conflicte ascunse.

Ruth Berry: Intalnirea cu visele, editura trei, psihologie, dezvoltarea personala, carte, de citit

Colectia: Psihologie practica
Autor: Ruth Berry
Pret: 25,00 lei

 
In fiecare noapte, visele ne iau si ne duc intr-o fascinanta calatorie interioara. Din pacate, rareori ne intrebam ce-ar putea insemna visele noastre.

De fapt, ele ne ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale, sa identificam si sa rezolvam conflicte ascunse. Ele pot fi ca niste semne indicatoare, adeseori aratandu-ti cea mai buna cale de urmat, atunci cand nu stii ce decizi e sa iei.

Acum, cu ajutorul acestei carti foarte usor de citit, poti sa-ti imbunatatesti capacitatea de reamintire a viselor si poti descoperi ce inseamna pentru tine simbolurile si mesajele din vis. Prevestesc ele viitorul? Daca dorintele si intentiile tale ascunse sunt orientate spre viitor, atunci da. Vei reusi, de asemenea, sa-ti dezvolti intuitia, echilibrul interior si constiinta de sine.

Ruth Berry este psiholoaga cu experienta de multi ani in practica privata. In plus, ea sustine conferinte locale, participa la emisiuni de radio si organizeaza ateliere de discutii.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top