Now Reading
Psihoterapia vietii cotidiene

Psihoterapia vietii cotidiene

Revista Psychologies
Autor: Nossrat Peseschkian
Editura: Trei, 2009

Cercetari recente demonstreaza ca aproape 80% din totalul bolilor au cauze psihice. De aici importanta psihoterapiei in lumea contemporana. Dar cum doar o parte a celor cu probleme poate apela la ajutorul unui psihoterapeut (in Romania, numarul beneficiarilor de psihoterapie este foarte redus), autorul prezentei carti propune o psihoterapie a vietii cotidiene, de care sa poata beneficia un numar mare de oameni, in special tineri.

Psihoterapia vietii cotidiene, Nossrat Peseschkian, Editura Trei
Format: 14,5 x 20,5 cm
Autor: Peseschkian, Nossrat
Pret: 39,00 lei

 

Cercetari recente demonstreaza ca aproape 80% din totalul bolilor au cauze psihice. De aici importanta psihoterapiei in lumea contemporana.

Dar cum doar o parte a celor cu probleme poate apela la ajutorul unui psihoterapeut (in Romania, numarul beneficiarilor de psihoterapie este foarte redus), autorul prezentei carti propune o psihoterapie a vietii cotidiene, de care sa poata beneficia un numar mare de oameni, in special tineri. Este o forma de self-help care rezulta din aplicarea principiilor psihoterapiei pozitive la viata de zi cu zi. Dintre acestea, cel mai important este concentrarea asupra capacitatilor si abilitatilor, si nu asupra tulburarilor.

Nossrat Peseschkian este neurolog, psihiatru si psihoterapeut, intemeietorul psihoterapiei pozitive, reprezentata in 23 de tari, autor si conferentiar prolific. Dintre cartile sale, Editura Trei a publicat Povesti orientale ca instrumente de psihoterapie (2005) si Psihoterapie pozitiva. Teorie si practica (2007).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top