Now Reading
REZERVĂ: peste 3.3 milioane de exemplare vândute doar în limba engleză în 2 săptămâni de la apariție

REZERVĂ: peste 3.3 milioane de exemplare vândute doar în limba engleză în 2 săptămâni de la apariție

Revista Psychologies
rezervă-peste-3.3-milioane-de-exemplare-vândute-doar-în-limba-engleză-în-2-săptămâni-de-la-apariție

Volumul de memorii a prințului Harry, REZERVĂ, publicat de editura Nemira, s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ajungând nr. 1 în topurile internaționale și menținându-se în atenția presei.  În România, interesul cititorilor a fost atât de mare, încât editura Nemira se află deja la al treilea tiraj, după nici 1 lună de la lansarea oficială.

Informații despre vânzările la nivel internațional

În primele două săptămâni de la lansare, ediția în limba engleză a volumului de memorii scris de prințul Harry, Rezervă, s-a vândut în 3.239.000 de exemplare în toate formatele.

În Statele Unite, Rezervă s-a vândut în 1.830.000 de exemplare în primele două săptămâni de la lansare: 51% în format fizic, 37% în format audiobook și 13% în format e-book. Cartea ocupă locul 1 în topurile Amazon, Audible și BN.com.

În Marea Britanie, Rezervă s-a vândut în 934.000 de exemplare în toate formatele, ocupând locul 2 în topul Amazon Books UK.

În Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și India, Rezervă s-a vândut în 216.000 de exemplare, iar în Canada, s-au vândut 259.000 de exemplare în toate formatele, cartea situându-se pe locul 1 în topul Amazon Books Canada.

Marile publicații, precum Time, The New Yorker sau The Atlantic, au scris despre cartea‑eveniment, plină de mărturisiri, dezvăluiri și lecții de viață.

„O carte revelatoare, necruțătoare și excelent scrisă.” Time

„Un memoir captivant, bestseller internațional.” The New Yorker

„O mărturie impresionantă despre viața într-o colivie de aur.” The Atlantic

REZERVĂ, volumul de memorii al prințului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internațional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Cititorii pot plasa comenzi pe nemira.ro și în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru) și ebook.

REZERVĂ îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

***

REZERVĂ a apărut în engleză la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India și Africa de Sud, iar pentru Canada, la Random House Canada. Cartea este publicată în alte 15 limbi: ROMÂNĂ – Nemira, SPANIOLĂ – Plaza & Janés/ Penguin Random House Grupo Editorial, GERMANĂ – Penguin Verlag/ Penguin Random House VerlagsgruppeGmbH, PORTUGHEZĂ (BRAZILIA) – Objetiva/ Grupo Companhia das Letras, PORTUGHEZĂ (PORTUGALIA) Objectiva/ Penguin Random House Grupo Editorial, CHINEZĂ SIMPLIFICATĂ – Penguin Random House China, DANEZĂ – Politikens Forlag, OLANDEZĂ – Hollands Diep, imprint Overamstel, FINLANDEZĂ – Otava Publishing Company Ltd., FRANCEZĂ – Éditions Fayard, GREACĂ – Pedio Books, MAGHIARĂ – Corvina Books, ITALIANĂ – Mondadori, POLONEZĂ – Wydawnictwo Marginesy și SUEDEZĂ – Bonniers Förlag.

***

PRINȚUL HARRY, duce de Sussex, este soț, tată, filantrop, veteran militar, promotor al bunăstării mentale și activist de mediu. Locuiește în Santa Barbara, California, împreună cu familia și trei câini.

REZERVĂ

Nemira

Data punerii în vânzare: 10 ianuarie 2023

Preț format hardcover: 99 RON

Preț ebook: 3 credite e-book pe AudioTribe.ro

Preț audiobook: 3 credite audiobook pe AudioTribe.ro

Număr de pagini: 456

Website: https://nemira.ro/printul-harry-rezerva

#PrinceHarryMemoir

Credite copertă

Design copertă: Christopher Brand

Foto copertă: Ramona Rosales

Editura Nemira este casa românească a unora dintre cei mai îndrăzneți și populari autori din toată lumea încă de la lansarea ei în 1991. Promovăm povești puternice și curajoase și încurajăm deopotrivă generațiile noi și promițătoare de scriitori români și internaționali. Credem cu tărie în plăcerea lecturii și în puterea educației și a literaturii de a salva vieți.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top