Now Reading
Septembrie in Shiraz

Septembrie in Shiraz

Revista Psychologies
Autor: Dalia Sofer
Editura: Leda, 2008

In perioada dificila ce urmeaza revolutiei din Iran, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat si acuzat pe nedrept de spionaj. Ingrozita de disparitia acestuia, familia sa trebuie sa impace noua lume a cruzimii si haosului cu prabusirea si disparitia a tot ceea ce cunoscuse pana atunci.Septembrie in Shiraz, Dalia Sofer, editura Leda
In perioada dificila ce urmeaza revolutiei din Iran, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat si acuzat pe nedrept de spionaj. Ingrozita de disparitia acestuia, familia sa trebuie sa impace noua lume a cruzimii si haosului cu prabusirea si disparitia a tot ceea ce cunoscuse pana atunci.

In vreme ce Isaac indura teroarea inchisorii, iar sotia sa il cauta cu disperare, copiii lui se confrunta cu intelegerea noilor valori si perspectiva unei calatorii deosebit de periculoase.

Povestea unei familii, a alegerilor si regretelor ei, si a unei victorii dobandite cu mare dificultate.

,,Un roman de debut curajos si plin de compasiune.’’
The Weekly Standard

,,Captivant… liric si, uneori, obsedant.’’
Washington Post

Dalia Sofer s-a nascut in Iran, de unde, la varsta de zece ani, s-a refugiat impreuna cu familia in Statele Unite. Si-a luat licenta in literatura la Sarah Lawrence College, iar romanul sau de debut, Septembrie in Shiraz, a fost distins cu Whiting Writers’ Award.

Dalia Sofer a petrecut cativa ani in Yaddo, o comunitate artistica din Saratoga Springs, iar in prezent locuieste la New York..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top