Now Reading
Affinity Hub Open Days, ateliere gratuite de psihoterapie

Affinity Hub Open Days, ateliere gratuite de psihoterapie

Revista Psychologies
Affinity Hub Open Days, ateliere gratuite de psihoterapie

Astăzi anunțăm debutul Affinity Hub Open Days, un eveniment dedicat sănătății mentale și stării de bine, care oferă  ateliere gratuite de psihoterapie pentru locuitorii din Cluj și nu numai.

Evenimentul se desfășoară în perioada 8-30 noiembrie și își propune să ofere instrumente valoroase pentru diferite aspecte ale vieții, adresându-se atât celor interesați de dezvoltare personală, cât și terapeuților. Programul începe cu un atelier introductiv și un exercițiu practic ghidat, susținute de psih. Dr. Amfiana Botez, fondatoarea și coordonatoarea hub-ului.

Ulterior, atelierele explorează dinamica relațiilor și alegerea partenerilor, oferind abordări pentru gestionarea incertitudinii, a pierderilor și a sentimentului de singurătate. Alte ateliere se concentrează pe relația cu imaginea corporală, pe stima de sine  și pe modul în care aceasta influențează adolescenții. Fie că ne aflăm în tinerețe sau la vârsta maturității, gestionarea emoțiilor, auto-compasiunea și auto-acceptarea ne ajută să atingem un echilibru interior, care se reflectă în relațiile noastre prin stabilirea de limite sănătoase și dezvoltarea unor tipare funcționale. Sunt  aspecte care conduc spre  o viață echilibrată și împlinită.

Mai multe informații despre ateliere și Affinity Hub găsiți pe paginile oficiale:

www.affinityhub.ro

Facebook: affinitycluj

Instagram: affinityhub_ro

[email protected]

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top