Now Reading
Fundatia Life Care va invita la ,,Charity Ball: Our teens, our future’’

Fundatia Life Care va invita la ,,Charity Ball: Our teens, our future’’

Revista Psychologies

BIO Camp este o tabara destinata copiilor cu varste intre 12 si 18 ani, in care acestia sunt invatati sa-si dezvolte abilitatile dobandite si cele native precum si sa primeasca ghidarea corecta pentru a avea o viata sanatoasa si plina de succes.

BIO Camp inseamna o tabara pentru copiii, care pot si vor sa aiba un drum sanatos in viaaa, care vor sa faca alegeri corecte legate de sanatatea lor fizica si mentala.

Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii, indiferent de conditia sociala, materiala, rasa, etnie, sex. Cincizeci de copii au fost deja selectati pentru prima tabara BIO Camp.

Timp de o saptamana, adolescentii selectati pentru BIO Camp vor participa la workshop-uri sustinute de specialisti nationali si internationali pe domeniile: matematica, fizica, literatura si comunicare, arta, fizica& chimie, sport.

La finalul taberei fiecare copil va primi diplome de participare care ii vor ajuta la inscrierea la diverse cursuri si chiar Universitati, cursuri gratuite si chiar burse de studii la Universitati. Tabara BIO Camp va avea loc intr-un cadru natural, la munte, in mijlocul naturii.

In cadrul evenimentului ,,Charity Ball: Our teens, our future’’ invitatii se vor bucura de momente artistice speciale, de licitatie cu obiecte donate de vedete si bineinteles, de aparitia unor vedete autohtone care sustin proiectul BIO Camp: Florentina Opris, Stefana Zamfir, Andrei Duban, Tudorel Filimon, Emil Mitrache, Sebastian Papaiani, Catalin Botezatu etc.

Banii stransi vor fi donati pentru dezvoltarea potentialului adolescentilor.

Invitatiile la ,,Charity Ball: Our teens, our future’’ pot fi achizitionate trimitand un mail la adresa [email protected] sau apeland 0726847470.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top