Now Reading
BookLand la Drobeta-Turnu Severin

BookLand la Drobeta-Turnu Severin

Revista Psychologies

Evenimentele coolturale se tin lant la BookLand, in Severin Shopping Center!

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!

 BookLand

Iubitorii de cultura (si nu numai) din Drobeta-Turnu Severin sunt asteptati de luni, 8 mai, pana duminica, 13 mai in Centrul Comercial Severin Shopping Center, la o intalnire atipica cu BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania! Am pregatit un playlist de peste 9 000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, pentru a-i intampina pe BookLanderii din Severin.

Oriunde mergem promovam cultura si arta! Saptamana viitoare BookLand va sustine in cadrul targului atat expozitia de pictura a artistului plastic Dan Cepes, cat si expozitia sculptorului Florin Valceanu. Va asteptam pe cat mai multi sa va bucurati de arta creata de cei doi binecunoscuti artisti severineni, precum si de ofertele speciale, surprizele si tombolele pregatite de BookLand.

Nu am uitat nici de prichindei! Am organizat si pentru ei o multime de activitati educative si in acelasi timp distractive. Ii asteptam asadar joi, 10 mai, de la ora 17.30, impreuna cu parintii, pentru un program artistic de muzica si dansuri, alaturi de copiii de la Palatul Copiilor din Drobeta-Turnu Severin. Iar vineri, 11 mai, de la ora 17.30, vom desfasura o sesiune de pictura, unde micutii vor avea sansa sa ii incante pe vizitatorii Caravanei BookLand cu imaginatia si talentul lor.

„Intotdeauna ne-am dorit sa promovam lectura de calitate si sa usuram accesul cititorilor la carte! Consider ca este imperioasa redesteptarea poftei de citit printre tinerii romani si cultivarea afinitatii pentru arta, iar BookLand este partenerul ideal alaturi de care incercam sa aducem o schimbare in societatea noastra!”, ne-a marturisit Raluca Ungureanu, Manager Severin Shopping Center.

„Suntem curiosi sa vedem cum ne vor primi severinenii si cat de mult citesc. Ii asteptam acolo unde isi petrec cu placere timpul liber – la Severin Shopping Center. Mirosul cartii le va impregna imaginatia timp de 6 zile.” spune Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului cultural.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top