Now Reading
Kanal D a primit distincţii importante la Gala Premiilor TVMania 2023

Kanal D a primit distincţii importante la Gala Premiilor TVMania 2023

Revista Psychologies
Kanal D a primit distincţii importante la Gala Premiilor TVMania 2023

La Gala Premiilor TVMania 2023,  Kanal D a fost distinsă cu două premii importante,Kanal D a primit distincţii importante la Gala Premiilor TVMania 2023 consolidându-și poziția în peisajul media românesc. Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a obținut premiul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret” pentru al treilea an consecutiv, evidențiindu-se ca un program de referință în media românească. De la debut, acest format de interviuri maraton a captivat publicul și a adus o contribuție semnificativă la diversitatea ofertei Kanal D.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality show-ului  „Casa iubirii” de la Kanal D, a fost recompensată cu premiul pentru „Cea mai activă vedetă TV în online”. Acest premiu reprezintă o recunoaștere a implicării și interacțiunii constante a Andreei Mantea cu publicul online, evidențiind impactul pozitiv al conexiunii dintre televiziune și mediul online. Andreea Mantea a transmis un sincer “mulțumesc” fanilor săi pentru susținerea continuă.

Ambele producții Kanal D, laureate la această gală prestigioasă, s-au impus ca repere pe piața media din România, subliniind originalitatea și inovația constantă în materie de formate de televiziune. Kanal D își păstrează astfel statutul de trendsetter în industria media, continuând să ofere conținut captivant și relevant pentru publicul său fidel.

Gala Premiilor TVMania 2023 a marcat și cei 25 de ani de existență a publicației, iar la prestigiosul eveniment au participat personalități ale televiziunii din România, vedete, producători TV, ziariști.  Fanii și cititorii TVMania sunt cei care și-au ales  aseară câștigătorii, votându-și vedetele și emisiunile preferate.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top