Now Reading
Voiaj olfactiv în jurul țărilor francofone

Voiaj olfactiv în jurul țărilor francofone

Revista Psychologies
voiaj-olfactiv-în-jurul-țărilor-francofone

Asociația Parfumurilor și Aromaterapiilor din România își consolidează poziția ca unică asociație de profil din țară prin organizarea primului său eveniment desfășurat pe data de 21 iunie. Tema evenimentului, intitulat „Un voiaj olfactiv în jurul țărilor francofone”, a adus împreună pasionații de parfumuri și aromaterapie pe scena prestigiosului Institut Francez din România.

Evenimentul a luat forma unei conferințe și a fost onorat de prezența unor personalități remarcabile. E.S. Doamna Laurence AUER, Ambasadoarea Republicii Franceze în România, E.S. Domnul Do Duc Thanh, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam, Doamna Prof. Dr. Doina Drăgănescu, decanul Facultății de Farmacie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și Doamna Dr. Iulia Roșu Panțuru, dermatolog, au fost cei care au animat panelul evenimentului.

Asociația Parfumurilor și Aromaterapiilor din România își propune să identifice, formeze și perfecționeze talentele din industrie. Totodată, aceasta face un apel către instituțiile de învățământ din România pentru a descoperi tineri pasionați, dornici să afle mai multe informații despre această industrie înfloritoare. Președintele APAR, Izabela Corina Juncu, a declarat: „Educația și sistemul de învățământ din România permit consolidarea acestei industrii și credem că putem fonda împreună o școală în acest domeniu.”

Asociația Parfumurilor și Aromaterapiilor România a beneficiat de sprijinul valoros al partenerilor săi în organizarea și desfășurarea evenimentului. Partenerul Gold al evenimentului a fost Centrele Ideal – Centre Specializate Exclusiv în Epilare Laser, o marcă de renume în domeniul esteticii. De asemenea, partenerii Silver Remy Martin, Cointreau, Monreale Parfums, Maison Dadoo, Izvoarele Călimani, Optica Vedere și NORA Business Consulting au fost alături de asociație, susținând demersul cultural și educativ.

Asociația Parfumurilor și Aromaterapiilor din România continuă să promoveze industria parfumurilor și aromaterapiei în țară, creând o platformă de excelență pentru profesioniști și pasionați de acest domeniu. Cu sprijinul partenerilor săi, APAR urmărește să aducă inovație, formare de calitate și educație continuă în industrie, consolidând astfel prestigiul și contribuția României la scena internațională a parfumurilor și aromaterapiei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top