Now Reading
Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară!

Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară!

Revista Psychologies
Superpietonii-Zurli

Mirela Retegan, împreună cu cei mai frumoși, colorați, visători, năstrușnici prieteni, GAȘCA ZURLI, își fac debutul în cinematografe printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024: Superpietonii Zurli.

Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli și Tanti Prezentatoarea, alături de fetița Zurli, sunt convocați de către președintele țării pentru a interveni când vrăjitoarea Tura Vura pune la cale un plan malefic pentru a perturba ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind zebra Tony, responsabilă cu reglarea traficului rutier.

Aventurile amuzante și neobișnuite pe care le traversează Gașca ZURLI în acest film de familie nu doar că le testează prietenia, dar îi și motivează să își depășească propriile limite. „Superpietonii ZURLI” este o aventură fantastică atât pentru părinți, cât și pentru copii, evidențiind puterea colaborării și a educației prin intermediul jocului. Filmul ne provoacă să redescoperim sentimente precum iubirea și curajul, principii de bază care pot lumina calea în viața noastră.

 „E acel film despre care copiii de astăzi vor spune “l-am văzut când eram mic” la fel cum spunem noi de Veronica și Maria Mirabela”., a declarat Mirela Retegan.

Spectatorii din Focșani, Alexandria, Buzău, Bacău și Bistrița se vor putea bucura de vizionarea Superpietonii Zurli, în prezența echipei! Astfel, părinții și copiii prezenți în cinematografele Happy Cinema vor putea cunoaște o parte dintre membrii echipei îndrăgitei Găști Zurli.

Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei, la cinematografele Happy Cinema din țară

  •   Duminică, 28 ianuarie 2024 – Happy Cinema Bistrița
  •   Vineri, 9 februarie 2024 – Happy Cinema Focșani
  •   Sâmbătă, 10 februarie 2024 – Happy Cinema Buzău
  •   Duminică, 11 februarie 2024 – Happy Cinema Bacău
  •   Duminica, 17 februarie 2024 – Happy Cinema Alexandria

Filmările celui mai așteptat film pentru copii au avut loc în Iași și București, având alături la filmări mai multe vedete însoțite de copii: Mihai Morar, împreună cu Roua, mezina familiei, Amalia Enache alături de fiica sa, Alma, Ioana Chereji (Head of Communication UNTOLD Universe), împreuna cu Luiza (Untoldina), precum şi Codin Maticiuc, alături de fiica sa cea mare, Smaranda.

Vizionară cum ne-a obișnuit, Mirela Retegan face echipă ca scenarist și regizor cu Cătalin Dascălu, managerul celei mai iubite vedete adolescente din România, Iuliana Beregoi.

 „Este un film care vă aduce în cinematografe copiii părinții și bunicii pentru ca e un film pentru TOATǍ Lumea. De la lacrimi la hohote de râs de la momente în care o să dansam pe aramzamzam la scene în care Tura Vura ne ține cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria.” – Mirela Retegan

Distribuție: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Lulu Varodi, Andreea Ghiță, Eduard Zănoagă, Edith Elekes, Larisa Mihăeș, Cezar Alexa, Teodora Enache. Cu participarea extraordinară a prietenilor: Roua și Mihai Morar, Luiza și Ioana Chereji, Alma și Amalia Enache, Smaranda și Codin Maticiuc.

Producție: Mixton Movie și Compania Zurli

  

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top