Now Reading
Seară specială la Teatrul Mic

Seară specială la Teatrul Mic

Revista Psychologies

Teatrul Mic își deschide cortina marți, 30 ianuarie, pentru premiera spectacolului „Eu sunt propria mea soție”, o producție remarcabilă semnată de Doug Wright, în regia Teodorei Petre. Piesa impresionează prin conceptul său de One Man Show, în care talentatul actor Gabi Costin livrează o performanță extraordinară, aducând în scenă aproape 40 de personaje captivante.

„Eu sunt propria mea soție”

Spectacolul urmărește povestea fascinantă a lui Charlotte von Mahlsdorf, una dintre personalitățile cele mai controversate din Europa. Inspirată dintr-o poveste reală, piesa explorează profunzimea complexă a naturii umane, evidențiind lupta pentru identitate și autenticitate. Gabi Costin își însușește cu maestrie fiecare personaj, oferind publicului o călătorie captivantă prin viața impresionantă a protagonistei.

Universul extrem de bogat al lui Charlotte, atât interior cât și exterior m-a fascinat încă de la prima lectură a textului. Acesta a fost motivul pentu care mi-am dorit să construiesc, alături de minunata mea echipă, formată din scenografa Ioana Pashca și compozitorul Cezar Antal, un spectacol asemănător unui vehicul care te poartă într-o călătorie de explorare a diverselor fațete care compun acest amalgam de ipostaze pe nume Charlotte. Desigur, totul a pornit de la admirația și dragostea sinceră pe care le am dintotdeauna pentru actorul Gabi Costin, el însuși purtător al unei lumi fascinant de bogate, cel puțin pe măsura talentului său. Vă invităm să porniți cu noi la drum!”, spune regizoarea Teodora Petre, care avea ideea acestui spectacol în minte de mai multă vreme.

Prin abordarea sa inovatoare, spectacolul îmbină cu măiestrie dramatismul și umorul, introspecția și observația, oferind o experiență tulburătoare despre acceptare, descoperire și identitate. Premiera piesei „Eu sunt propria mea soție” promite o seară de teatru intensă și memorabilă, în care Gabi Costin demonstrează încă o dată versatilitatea sa remarcabilă pe scenă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top