Now Reading
Ricchie e Poveri, show incendiar la Sala Palatului!

Ricchie e Poveri, show incendiar la Sala Palatului!

Revista Psychologies
Ricchie e Poveri, show incendiar la Sala Palatului!

Seara trecută, Sala Palatului a fost cucerită de cea mai în vogă trupă italiană de ieri și de azi, Ricchie e Poveri. Într-un concert live de peste două ore, acești artiști iubitori de muzică au reușit să ridice publicul în picioare și să le ofere o seară memorabilă.

Momentul de vârf al serii a venit când o fetiță de numai cinci ani a urcat pe scenă și a impresionat pe toată lumea. Aceasta a cântat live, alături de trupa, știind versurile la perfecțiune. Curajul de a-și împărtăși pasiunea pentru muzică a stârnit ropote de aplauze din partea publicului entuziasmat. Ricchie e Poveri s-au simțit bine în România, au fost conduși de un Ford Mustang GT de la Neste Automotive, au mâncat bucate tradiționale românești și au plecat cu zâmbetul pe buze și cu promisiunea ca se vor întoarce cu surprize pentru publicul din România”, ne-a declarat Radu Groza.

Printre spectatori s-au aflat și organizatorii evenimentului, Radu Groza și Dan Anghel, care au asistat la spectacol din culise și s-au bucurat de succesul obținut de trupă. Nu este de mirare că Sala Palatului a fost invadată de aplauze, deoarece Ricchie e Poveri au oferit o prestație de excepție, plină de energie și emoție.

Pe 18 martie 2024 Richard Clayderman concert la Bucuresti!

Următorul proiect muzical pe agenda „Legende in concert”, este programat pentru 18 martie. Momentul special al acestui eveniment va fi concertul 100% live susținut de celebrul pianist Richard Clayderman. De astăzi, începând cu ora 10:00, biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate de pe site-urile de specialitate.

Indiferent că ești fan al trupei Ricchie e Poveri sau al lui Richard Clayderman, nu trebuie să ratezi concertele extraordinare Legende in Concert. Ele reprezintă o oportunitate unică de a trăi și experimenta muzica într-un mod înalt, live și autentic!

Este o ocazie perfectă de a te bucura de o seară de poveste, alături de cei dragi și de muzicalitatea inegalabilă a acestor legende muzicale.Ricchie e Poveri, show incendiar la Sala Palatului!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top