Now Reading
C&A își îmbunătăţește continuu portofoliul de produse sustenabile

C&A își îmbunătăţește continuu portofoliul de produse sustenabile

Revista Psychologies
ca-își îmbunătăţește-continuu-portofoliul-de-produse-sustenabile

C&A a lansat o nouă colecție Forever Denim, jeanșii produși în Europa în mod sustenabil, la FIT (acronimul pentru Fabrica pentru Inovații Textile) inaugurată la finalul anului trecut în Monchengladbach, Germania.

Colecția Forever Denim. Made in Europe

C&A a dezvoltat o gamă mai extinsă de articole din denim, pentru a oferi tuturor croiala perfectă, indiferent de vârstă, gen sau siluetă. Astfel, au fost introduse noi tipuri de croieli comode în colecția pentru bărbați și croiala tip Flare & Wide pentru femei. Și, nu în ultimul rând, a fost creată o colecție unisex potrivită pentru toate genurile, ca fiecare să se simtă încrezător și confortabil.

Sustenabilitatea este una din valorile pe care C&A le cultivă permanent, pentru care a stabilit deja standarde înalte în anii anteriori. În 2018 compania a dezvoltat primul produs care a primit vreodată certificarea Cradle to Cradle® Gold Level (C2C™), iar în 2020 a dezvoltat primul material denim cu certificare Cradle to Cradle® Platinum.

Prima colecție din denim fabricată în Europa este realizată din bumbac organic și utilizează energii 100% regenerabile (solară și eoliană). Colecția Forever Denim este realizată din materiale de foarte bună calitate, durabile, produse în mod responsabil, croite pentru stiluri de viață diverse, cu design atemporal. Procesul de producție are un grad foarte ridicat de digitalizare, nu se folosesc chimicale pentru a da efectul de used jeans, acesta se obține strict prin tehnologia laser. Apa folosită în procesul tehnologic este reutilizată astfel încât consumul de apă în procesul de spălare a fost redus la 10l pentru o pereche de jeans, în timp ce în producția clasică se consumă 60-70l pentru o pereche.

Prețurile pentru articolele din colecția Forever Denim încep de la 59,99 euro și sunt disponibile în online shop C&A: www.c-and-a.com/eu/en/shop/fit-factory

Pentru a-și respecta angajamentul de a dezvolta moda circulară, C&A a lansat și prima sa colecție 100% upcycled în colaborare cu E.L.V. Denim (East London Vintage Denim), un brand care creează articole moderne, sofisticate, din denim provenit din stocurile neutilizate. Această mini colecție oferă 6 piese exclusiviste, handmade și este disponibilă online.

Pentru cei care iubesc experiența shopping-ului direct, în rețeaua de magazine C&A din țară găsiți câte o secțiune generoasă dedicată articolelor din denim pentru femei, bărbați și copii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top