Now Reading
Care sunt cele mai populare destinații turistice în Spania?

Care sunt cele mai populare destinații turistice în Spania?

Revista Psychologies
care-sunt-cele-mai-populare-destinații-turistice-în-spania

Metropolele dinamice ale Spaniei, peisajele uluitoare și ofertele culturale sunt principalele motive pentru care această țară trebuie să se afle pe lista ta de vacanță. Cu atât de multe destinații variate în natură, fiecare cu propriile sale minunății pe care n-ai să le găsești în altă parte, poate fi greu să decizi asupra unei singure destinații.

În următoarele rânduri îți vom prezenta cele mai populare destinații turistice din Spania, dintre care suntem siguri că îți vei dori să ajungi în cel puțin una dintre ele!

1. Barcelona

Barcelona este, fără îndoială, capitala culturală a Spaniei. Expansiunea urbană a orașului catalonez este presărată cu arhitectura fantastică a lui Antoni Gaudi, inclusiv bine-cunoscuta La Sagrada Familia, precum și muzeele care prezintă artiștii nemuritori, cum ar fi Muzeul Picasso.

În Barcelona, poți explora cartiere vechi de secole întregi, cum ar fi Barri Gotic, care datează din timpul Imperiului Roman.

De asemenea, nu uita să profiți de activitățile în aer liber (cel puțin dacă mergi vara) la fel de magnifice ca restul obiectivelor turistice, inclusiv Park Guell și plaja La Barceloneta.

2. Sevilia

Sevilia este un oraș andaluz cu o puternică atmosferă romantică. În timpul zilei, te poți bucura de o băutură caldă sau răcoritoare la cafenelele în aer liber situate de-a lungul străzilor pietruite care sunt traversate de trăsuri trase de cai.

Piețele Seviliei sunt cunoscute pentru culorile pastelate care dau tonul vieții orașului. Iar când noaptea cade, dansatorii de flamenco nu ezită să se dezlănțuie.

Sevilia este genul de destinație turistică în care ar trebui să-ți permiți să te pierzi, să fii liber. Și să-ți faci timp pentru vizitarea site-urilor populare, cum ar fi Plaza de Espana și Real Alcazar.

3. Madrid

Dintre toate orașele din Spania, Madridul este cel care știe cel mai bine cum să-l facă pe călător să trăiască cel mai bun sejur din viața sa. Reputația orașului se revarsă din cartierele vibrante, parcurile uimitoare, cumpărăturile de invidiat și instituțiile de artă cele mai cunoscute în Europa, inclusiv Muzeul Prado și Muzeul Național Thyssen – Bornemisza.

Acesta e semnul pe care trebuie să nu-l ratezi! Alege o vacanță în Spania și rezervă ușor și sigur biletele pe Vola.ro.

4. Mallorca

Mallorca este cu ușurință una dintre cele mai populare destinații ale Spaniei. Gândește-te la o escapadă pe o insulă de vis, cu plaje frumoase, orașe mici pitorești și multe activități în aer liber care atrag turiștii an de an.

Bucură-te de apele albastre ale Playa de Muro și Cala Llombards, apoi urcă în mașină și plimbă-te în jurul munților izbitori care alcătuiesc Serra de Tramuntana – un sit al Patrimoniului Mondial Unesco.

5. Ibiza

Cine nu a auzit de Ibiza pentru cel puțin o dată în viață? Dacă ești un petrecăreț înrăit, nu există un loc mai bun de a merge decât în Ibiza.

Această insulă spaniolă este cunoscută în întreaga lume pentru viața de noapte pe care o oferă. Cu toate acestea, Ibiza se evidențiază și prin frumusețile sale naturale, în afara reputației de distracție. Plajele insulei sunt atât de limpezi încât îți poți vedea picioarele atingând nisipul în timp ce te avânți în ocean. 

Plus, farmecul istoric regăsit în Dalt Vila, un oraș vechi din Ibiza inclus în Patrimoniul UNESCO, cu siguranță îți va atrage atenția.

Nu mai sta pe gânduri și planifică-ți călătoria într-una dintre cele mai populare destinații din Spania!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top