Now Reading
Stare de bine, aventură și conectare cu natura

Stare de bine, aventură și conectare cu natura

Revista Psychologies
stare-de-bine-aventură-și-conectare-cu-natura

Îmi place să primesc cadouri. De orice fel ar fi ele. Și nu zic asta doar pentru că se apropie luna femeii… Dar, de-a lungul timpului, am învățat pe propria piele că cele mai faine cadouri sunt experiențele. Și știți de ce? Pentru că experiențele aduc oamenii aproape, se creează relații autentice, rămâi cu amintiri de neprețuit, te redescoperi pe tine cu tot ceea ce poți tu să faci (mai ales dacă aveai unele îndoieli asupra ta), te relaxează, îți încarcă sufletul și mintea cu imagini frumoase, faci mișcare, mănânci mai sănătos, dormi mai bine, ai altă energie și aș putea continua muuult și bine despre toate cele pozitive, dar o să mă opresc aici, deocamdată. Ah, aș mai adăuga și faptul că poți să pui poze inedite pe rețelele de socializare și asta e chiar foarte cool. Sunt sigură că ați înțeles ideea. Și dacă încă aveți dubii, aruncați o privire pe site-ul celor de la Green Adventure, să vedeți ce idei minunate pun ei în practică. Apoi faceți-vă bagajul și porniți într-o aventură de neuitat!

Zilele trecute am petrecut cu ei o minunată aventură montană. A fost de vis. Am trecut, în traseul nostru, pe lângă cascade înghețate, am traversat un râu (nu am înotat, nu, ne-am dat cu tiroliana), am respirat aer curat, am făcut mișcare, am râs împreună cu toți colegii de drum, ne-am ajutat unii pe ceilalți, având, în tot acest timp, sentimentul acela plăcut de apartenență la un grup de oameni foarte mișto. Echipamentul Green necesar este întotdeauna asigurat de ei. Am primit cască, ham cu lonje și carabiniere. Ghizii Green Adventure sunt extraordinari: profesioniști, experimentați, calzi, comunicativi, gata să îți sară în ajutor cu un sfat prețios, o glumă bună sau întinzându-ți o mână la nevoie. Pentru fiecare activitate din program, Green Adventure oferă ghizi brevetați la nivel internațional. În plus, au o energie pozitivă care te face și pe tine să te simți bine, energie din aceea cum numai la oamenii care se vede că fac ce le place se găsește. Iar eu îi admir și pentru asta.

Am fost de mai multe ori în excursii și mici vacanțe cu cei de la Green Adventure și am vizitat locuri feerice la noi în țară. M-am ales și cu câteva vânătăi minore, dar am râs și cu gura până la urechi. Cel mai important pentru mine a fost faptul că, destul de începătoare fiind, m-am simțit întotdeauna în siguranță cu ei. Primele două dăți am avut cu mine câțiva cunoscuți, o dată din grupul de prieteni, altădată din colegii de la lucru, dar apoi am mers și singură. Acum plănuiesc să merg într-o green aventură cu ei în afara țării și ard de nerăbdare, ca un copil. În următoarea perioadă au mai multe variante de vacanțe, în Samothraki, de exemplu, unde te bucuri de o combinație unică de experințe: dormi pe plajele pustii la lumina focului de tabără, faci hiking, canyoning, caiac, snorkeling, încerci delicii culinare noi. Cel mai fain este că au și reduceri de preț în perioada aceasta, iar dacă mă răzgândesc cumva sau nu mai pot să merg, au o clauză de retur integral al plății și îmi primesc investiția înapoi. Mi se pare că își respectă foarte mult clienții, sunt atenți la toate amănuntele, tocmai de aceea spuneam că mă simt în deplină siguranță cu ei.

Mai au vacanțe în Bosnia si Muntenegru, în Nepal (mamă, ce mi-ar plăcea și mie să merg aici, să văd Everestul și tot ce ține de bucățica aceea  de lume, îl am pe listă), în septembrie au în Grecia, în octombrie în Iordania, dar toate aceste detalii sunt frumos notate și descrise pe site-ul lor prietenos cu utilizatorul. Vezi acolo exact toate informațiile de care ai nevoie, de la perioadă, locație, număr de persoane, activități, preț, până la gradul de dificultate al drumeției sau al vacanței alese.

Dacă ai chef să înveți ceva nou, ai posibilitatea să alegi unul dintre cursurile Green Adventure de caiac pe ape  repezi (există grupă și pentru începători) sau de supraviețuire outdoor.

Iar pentru ca totul să fie complet, găsești pe site și diverse variante de gift card-uri green, pentru toate buzunarele, de la 100 la 1000 de lei. Aceste vouchere pot aduce și o semnificație, o încărcătură emoțională celor care le primesc, iar asta întrece orice obiect material, tu ieșind astfel în evidență cu un cadou deosebit.

Oferă-ți timp ție. Cunoaște-i pe cei de la Green Adventure. Ia-ți inima în dinți și du-te. Ia niște prieteni cu tine. Sau familia. Relațiile o să vi se îmbunătățească. O să vă bucurați împreună de lucruri simple, de natură și de viață. O să îți regăsești echilibrul. Și toate schimbările acestea vindecătoare vin prin joacă, drumeții, relaționare, mișcare, prin lucruri la îndemână, dar parcă tot mai greu accesibile de noi, oamenii din birouri. Noroc că există ei, cei de la Green, ca să ne readucă la tot ce este natural, să simțim bucuria simplității și a frumosului prin toți porii.

O să te întorci transformat. În bine. Cu sufletul plin de frumos și recunoștință, cu mintea limpede, cu un tonus bun, cu multă energie, cu mai multă încredere în tine. Și asta e cel mai bun lucru pe care poți să îl faci pentru tine. Și pentru cei dragi ție.

Construiește-ți starea de bine, aduna amintiri dragi, traieste aventura si distreaza-te cu oameni minunati, alege iesirile cu Green Adventure!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top