Now Reading
WIZZ AIR anunță o extindere majoră a operațiunilor în România

WIZZ AIR anunță o extindere majoră a operațiunilor în România

Revista Psychologies
wizz-air-anunță-o-extindere-majoră-a-operațiunilor-în-românia

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat astăzi o extindere semnificativă în România, adăugând cinci aeronave la baza sa din București (creștere la 17 aeronave), precum și creșterea capacității la Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu*. Au fost încărcate locuri suplimentare pentru zboruri încă de vineri, 9 septembrie, iar Wizz Air va aduce prima dintre cele cinci noi aeronave Airbus A321 care se alătură flotei românești începând cu 4 octombrie. Acest lucru le va oferi românilor mai multe alegeri și mai multe opțiuni de a rezerva cu încredere călătorii cu Wizz Air. Ca parte a acestei creșteri, compania aeriană a anunțat și introducerea a trei rute noi de la București către Atena, Praga și Larnaca și frecvențe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinații cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv. În total, Wizz Air va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

În plus, Wizz Air a anunțat și tarife speciale pentru clienții Blue Air. Pasagerii Blue Air afectați pot rezerva acum zboruri Wizz Air de la 49,99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot face prin intermediul site-ului de tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

Odată cu creșterile din București și noile rute adăugate rețelei românești, Wizz Air este acum cea mai mare companie aeriană care operează din București, precum și din Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Sibiu, Craiova, Suceava și Timișoara, reiterându-și angajamentul de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri români, în cel mai sustenabil mod.

„Wizz Air este încântată să facă o investiție atât de importantă în București și România. Știm cât de important este ca pasagerii să poată călători și dorim să ne asigurăm clienții că au opțiuni pentru a-și planifica călătoriile. Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operațiunile pe rute noi și extinse la tarife reduse către 36 de destinații dinspre România, precum și tarifele noastre speciale pentru clienții Blue Air, Wizz Air își consolidează angajamentul față de piața din România, continuând expansiunea noastră și confirmând ferm Wizz Air ca lider de piață. Oferim acum un număr total de aproximativ 200 de rute din România”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂ ZILE DATĂ START TARIFE DE LA

București – Atena luni, miercuri, vineri, duminică 2 decembrie 2022 24,99 EUR / 119 RON

București – Praga luni, vineri 2 decembrie 2022 24,99 EUR / 119 RON / 619 CZH

București – Larnaca luni, miercuri, vineri, duminică 2 decembrie 2022 24,99 EUR / 119 RON

*Pentru mai multe informații, vizitați wizzair.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top