Now Reading
Avantajele Atlashelp față de terapia în cabinet

Avantajele Atlashelp față de terapia în cabinet

Ai nevoie de un psiholog, dar nu ai timp să ajungi la un cabinet?  Acum poți găsi în mediul online terapeutul de care ai nevoie. Iată care sunt avantajele Atlashelp.

 

Urmărește și:

Ce este telemedicina

Cum funcționează psihoterapia

 

Atlas a fost gandit în primul rând ca o modalitate comodă de acces la servicii psihoterapeutice de calitate, dar și ca un asistent personal al terapeutului care vrea să lucreze online.

Practic, tot ce se întâmplă în cabinetul fizic este mutat acum în online. Nu este o altă formă de terapie, ci doar o altă modalitate de livrare a aceleiași terapii. Avantejele sunt multe:

  • Gasesti rapid și într-un singur loc terapeutul sau terapeuții de care ai nevoie. Nu e nevoie să faci cercetări amănunțite pe internet. În prezent pe platforma Atlas sunt peste 120 de specialiști iar numărul lor este în creștere.
  • Nu mai pierzi timpul cu deplasarea la cabinet și poți avea acces la specialiști care nu sunt în aria/zona ta geografică.
  • Este mai ieftin. Un studiu al nostru efectuat în București a arătat că se poate economisi până la 30% din costul unui ședințe dacă aceasta este efectuată online.
  • Este mai comod și datorită stigmatizarii serviciilor psihologice noi credem că astfel de servicii vor fi utilizate de mai mulți oameni.

 

Mihai Bran este medic psihiatru la Spitalul Clinic Colțea și la ID Therapy – Bespoke Treatment Center www.idtherapy.ro si fondator https://atlashelp.ro/ (psihoterapie online)

 

Foto: 123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top