Now Reading
Despre telepatie cu Dumitru Constantin Dulcan

Despre telepatie cu Dumitru Constantin Dulcan

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitatul său, Dumitru Constantin Dulcan.

Vom răspunde la întrebările:

  • Cum se poate explica neurofizic acest fenomen? NASA folosește acest tip de comunicare?
  • Ce dovezi există? Ce experimente ați făcut în această direcție? Oricine poate să își dezvolte această capacitate? E nevoie de o anumită stare? Ce tip de mesaje putem transmite prin telepatie?

Despre toate acestea vom vorbi cu un om deosebit, Dumitru Constantin Dulcan. Este medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică. Este cunoscut în special pentru lucrarea Inteligența materiei, publicată în România sub o formă cenzurată în perioada comunistă, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluția din 1989. A condus secția de neuropsihiatrie, apoi clinica de neurologie a Spitalului Militar Central din București.

Conferențiar universitar din 1993 și apoi profesor universitar din 1998, predă la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, unde este șef al catedrei de neurologie. Este membru al unor societăți științifice naționale și internaționale (Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie, Organizația Internațională de Cercetare a Creierului), precum și președinte al Societății Române de Acupunctură.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top