Now Reading
Diferențele de personalitate de la birou cu Ane Mary Ormenișan

Diferențele de personalitate de la birou cu Ane Mary Ormenișan

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitata sa, Ane Mary Ormenișan, coach și trainer certificat internațional în Process Communication Model® .

Vom discuta despre Process Communication Model® (Modelul Procesului Comunicării, PCM®), un model de comunicare, o teorie a personalităţii şi un instrument de management relaţional care poate fi utilizat în toate interacţiunile personale şi profesionale ale oamenilor. Deşi personalitatea fiecăruia dintre noi este unică, avem cu toţii şase caracteristici comune care ne definesc, iar combinaţia individualizată a acestora ne conduce către un stil specific de a comunica.

Modelul Procesului Comunicării® funcţionează impecabil atât în relaţiile de cuplu, de familie sau de prietenie, cât şi în organizaţii, unde este nevoie să motivăm, să oferim recunoaştere şi suport, concentrând energie de calitate în acţiunile de îndeplinire a unor obiective prioritare sau de perspectivă. Oferă o clasificare a nevoilor psihologice ale fiecarui tip de personalitate şi soluţii utile pentru satisfacerea lor. Fiecare tip de personalitate are nevoi psihologice diferite. Înainte de a interrelaţiona cu ceilalţi este recomandabil să ne satisfacem într-un mod adecvat propriile nevoi psihologice. Procedând astfel vom reuşi să dezvoltăm o comunicare echilibrată şi fluentă, evitând interacţiunile neproductive.

Ane Mary Ormenișan este consilier pentru dezvoltare personală, consultant organizațional cu formare în Analiza Tranzacțională, executive coach certificat, trainer certificat internațional în Process Communication Model® de către Taibi Kahler Associates.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top