Now Reading
Performanța în sport: sacrificiul copilăriei? cu Brian Jørgensen

Performanța în sport: sacrificiul copilăriei? cu Brian Jørgensen

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitatul său, Brian Jørgensen, Coach & câştigător MX GP.

Această emisiune este dedicată tuturor celor care au legătură cu sportul de performanță, fie că sunteți antrenor sau părintele unui sportiv.

Brian ne răspunde într-un mod unic, insprațional, așa cum rar auzi în lumea sportului românesc, la următoarele întrebări:

  • Este nevoie de sacrificiu pentru a deveni campion, mai ales când ești copil?
  • Care este diferența între a fi pe primul loc și locul zece în lume?
  • Cum influențează sportul atitudinea generală a unui copil față de viață?

Câștigător Grand Prix și multiplu câştigător pe podium al Campionatului Mondial, Jørgensen este cunoscut drept unul dintre cei mai importanți antrenori de motocross. Din 2007, el s-a concentrat 100% pe transmiterea experienței și cunoștințelor sale piloților de motocross. Are școli de formare în Danemarca, Suedia și Spania. În plus, a ajutat la înființarea Academiei Honda Extreme în Europa, a fost antrenor național atât pentru Danemarca, cât și pentru Norvegia și a făcut parte din Universitatea Ricky Carmichael din Suedia. El a condus echipa Green Challenge pentru Kawasaki. Din 2018, este antrenor pentru Yamaha.

„Sunt recunoscător că am lucrat cu piloți la toate nivelurile, la fel cum am avut ocazia să stau cot la cot, cu unii dintre cei mai buni traineri și legende din lume, și să învăț de la ei, precum și să pot împărtăși experiențele pe care le-am realizat.”

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top