Now Reading
Fricile copiilor cu Bogdana Bursuc

Fricile copiilor cu Bogdana Bursuc

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitata sa Bodana Bursuc, psiholog şi psihoterapeut. Pe Bogdana Bursuc o puteţi găsi atât în Bucureşti, cât şi online pe mindinstitute.ro/psiholog-online.

În cadrul emisiunii, principalele subiecte abordate vor fi:
  • Când ne dăm seama care sunt frici normale şi care sunt anormale?
  • Copiii au nevoie de o cantitate optimă de frică, suficient de multă astfel încât să îi păzească de situaţiile periculoase reale, dar suficient de puţină pentru a nu-i opri din a participa în activităţi specifice vârstei, blocându-le astfel dezvoltarea. Când ştim că este o cantitate optimă?
  • Ce pot face părinţii ca să îi ajute pe copii?

Bogdana Bursuc este psihoterapeut NARM, cu competenţe în tratamentul traumelor de dezvoltare, autorizat de Narm Training Institute, USA, psihoterapeut EMDR, cu competenţe în tratamentul traumelor de şoc şi de dezvoltare, autorizat de Societatea Romana de EMDR, psiholog clinician principal, supervizor şi organizaţional specialist, autorizat de Colegiul Psihologilor din România, psihoterapeut cognitiv-comportamental specialist, autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania şi formator autorizat CNFPA.

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top