Now Reading
Psihosexualitatea copilului cu Dana Tudor și Clementina Anghelache

Psihosexualitatea copilului cu Dana Tudor și Clementina Anghelache

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitatele sale, Dana Tudor şi Clementina Anghelache.

În cadrul emisiunii, vom discuta despre utilitatea educaţiei sexuale a copiilor în şcoli.

Dana Tudor este jurnalist și senior PR consultant. Are o experiență de peste 25 de ani în proiecte de media și comunicare de elită. Cariera ei a început la Evenimentul Zilei, un adevărat fenomen al presei de după Revoluție. A colaborat cu Unica, Ziarul Financiar, revista Biz, a fost redactor-șef la revista Cariere. A lansat și coordonat site-uri celebre de life-style, ca Eva.ro și Feminis.ro.

Clementina Anghelache este antreprenor în publishing și learning facilitator. În 1994 a început să lucreze în vânzări, o provocare pragmatică pentru o persoană ce aspira să studieze filozofia. A aflat astfel că îți poți depăși limitele și că este important ceea ce îți propui. În 2000 a trecut de la vânzări către marketing, iar în 2003 a facut pasul spre antreprenoriat, creând brandurile Learning Network, Coaching Network, Business-Edu, Casual Friday, Psihologia la Locul de Muncă.

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top