Now Reading
Editura Corint lansează imprintul Corint pentru părinți

Editura Corint lansează imprintul Corint pentru părinți

Revista Psychologies
editura-corint-lansează-imprintul-corint-pentru-părinți

Editura Corint lansează imprintul Corint pentru părinți și aduce pe piața românească de carte lucrări cu tematică de actualitate în comunitățile de părinți preocupați de o mai bună comunicare cu propriii copii. Imprintul beneficiază de supervizarea psihologului și psihoterapeutului Adriana Mitu, specializată pe lucrul cu copiii și adolescenții.

Lansarea primelor două titluri – Frica și anxietatea copilului. Soluții practice pentru a-l ajuta să le depășească de Geneviève Pelletier și Copii mai puternici decât bullyingul. Cum să crești un copil încrezător, echilibrat și puternic de Stella O’Malley – are loc sâmbătă, 24 septembrie, în grădina interioară Modul Cărturești, strada Academiei nr. 18-20, de la ora 18.00.

La eveniment participă Adriana Mitu, coordonatoarea imprintului, Otilia Mantelers, psiholog și specialist în parenting, și Nadia Tătaru, cofondatoarea Itsy Bitsy și președinta Asociației Părinților Isteți. Discuția va fi moderată de Ioana Bâldea Constantinescu, jurnalist cultural și Brand Manager Corint.

Otilia Mantelers semnează prefața volumului Frica și anxietatea copilului, iar Nadia Tătaru pe cea a volumului Copii mai puternici decât bullyingul.

Reunite într-un format prietenos și profund empatic, studiile cuprinse în această colecție sunt semnate de specialiști recunoscuți și vin în întâmpinarea preocupărilor firești pe care societatea contemporană le aduce deopotrivă părinților și copiilor.

Educație, efectele nocive ale ecranelor, dependențe la copii și adolescenți, frică și anxietate, bullying, atașament – sunt doar câteva dintre temele de interes abordate în cărțile din imprintul Corint pentru părinți.

A treia carte din noul imprint, Cum să nu-ți pierzi cumpătul. Ghid practic pentru a deveni un părinte (mai) calm de Carla Naumburg, este în curs de apariție și va ajunge pe raftul librăriilor din toată țara în luna noiembrie a acestui an.

***

Despre CORINT PENTRU PĂRINȚI – Cea mai proaspătă colecție a Grupului Editorial Corint!

Să crești un copil poate fi uneori o experiență copleșitoare. Gândite ca un sprijin în această aventură de-o viață, cărțile Corint pentru părinți abordează cele mai importante și mai actuale teme din domeniul parentingului.

Să te crești pe tine, ca părinte, cu ajutorul lecturilor propuse în această colecție, va fi o misiune solicitantă și semnificativă, însă binele copilului tău va face să merite totul!

Colecție atent coordonată de Adriana Mitu, psiholog, terapeut integrativ, trainer și instructor aware parenting acreditat internațional, speaker la conferinţe naționale ce au ca tematică parentajul și contributor în cadrul unor proiecte cu impact social, precum cadrul legislativ de normare a bullying-ului în România, alături de Asociatia Parintilor Isteti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top