Now Reading
Editura Librex lansează cele mai cunoscute cărți despre succes din lume

Editura Librex lansează cele mai cunoscute cărți despre succes din lume

Revista Psychologies
editura-librex-lansează-cele-mai-cunoscute-cărți-despre-succes-din-lume

Editura Librex lansează în această toamnă unele dintre cele mai așteptate noutăți din zona de dezvoltare personală. Pentru că tot mai mulți oameni au nevoie de ajutor și de sfaturi concrete de la specialiști, cele mai recente lansări ale editurii Librex, scrise de Florence Scovel Shinn, sunt și cele mai cunoscute cărți despre succes din lume. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes, iar cărțile ei, populare în toată lumea, au schimbat viețile a milioane de oameni.

Cele patru cărți alte autoarei Florence Scovel Shinn, Jocul Vieții și cum să-l joci, Ușa secretă spre succes, Puterea cuvântului rostit, Cuvântul tău este bagheta magică sunt disponibile pe librex.ro.

„Jocul vieții și cum să-l joci” – bestseller internațional

În carte ni se explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire. Majoritatea oamenilor consideră viața o luptă, dar nu este o luptă, ci un joc. Este un joc ce însă nu poate fi jucat fără cunoașterea legilor spirituale. Autoarea povestește întâmplări adevărate din viața oamenilor pe care i-a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea și afirmațiile pozitive reușesc invariabil să schimbe orice persoană într-un învingător, capabil să dețină controlul asupra vieții și să atragă prosperitatea prin cunoașterea legilor spirituale.

„Că să jucăm cu succes jocul vieții trebuie să ne antrenăm imaginația. O persoană cu o imaginație antrenată pentru a vizualiza numai lucruri bune aduce în viața ei «orice dorință dreaptă a inimii sale», sănătate, bogăție, iubire, prieteni, perfectă exprimare a sinelui, cele mai nobile idealuri.

 „Cuvântul tău este bagheta magică” – Transformă eșecul în succes prin magia cuvintelor!

Cuvântul tău este bagheta magică este o continuare a bestsellerului internațional „Jocul vieții și cum să-l joci”, unde cititorii vor găși principiile acestuia și cele mai importante afirmații, explicate mai amănunțit. Cartea oferă oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea. Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăsi cuvintele pe care trebuie să le rostești pentru o viață așa cum îți dorești.

Florence Scovel Shinn, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de predare a modalităților de succes, și-a bazat învățăturile pe legea atracției invocată prin puterea cuvintelor, ajutând astfel milioane de oameni să-și schimbe viețile. „Omul are puterea de a schimba o situație nefericită fluturând deasupra ei bagheta cuvântului său. În locul tristeții apare bucuria, în locul bolii apare sănătatea, în locul lipsei apare belșugul.”

„Ușa secretă spre succes” – În fiecare dintre noi există o ușă spre succes

Diferența dintre oamenii care reușesc și cei care nu o fac este cunoașterea modalității de a dobândi succesul. Puse în aplicare, principiile enunțate în această carte te vor ajuta să atingi și să menții succesul în viața ta.

Dacă îți dorești să afli cum poți deschide ușa secretă spre succes, această carte este pentru tine. Cartea conține o serie de învățături, prin care cititorii învață cum să controleze situațiile și să elibereze abundența prin cunoașterea Legii Spirituale.

În această carte, autoarea ne arată cum ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire, împărtășind povești adevărate din viața reală, alături de afirmații zilnice, pe care trebuie să le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

„Puterea cuvântului rostit” – Schimba-ți viața prin puterea cuvântului rostit

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat.

Viața este un joc de cuvinte, cuvântul potrivit îți oferă răspunsul. Schimbă-ți cuvintele și schimbă-ți lumea, căci cuvântul tău este lumea ta.

Foarte puțini oameni aduc în viața lor ceea ce le aparține de drept. Trăiesc la periferia dorinței inimii lor. Întotdeauna pare prea frumos ca să fie adevărat. Pentru persoana deșteptată spiritual nimic nu este prea frumos ca să fie adevărat. Succesul și fericirea ta depind de stăpânirea de sine și de echilibrul tău. Ritmul, armonia și echilibrul sunt cheile succesului și ale bucuriei.

Toate cărțile semnate Florence Scovel Shinn sunt disponibile pe www.librex.ro. În următoarea perioadă te poți bucura de reducerile de toamnă de până la 85%, la mii de titluri.

De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top