Now Reading
Cum să crești vizibilitatea afacerii tale

Cum să crești vizibilitatea afacerii tale

Revista Psychologies

Propria ta afacere are la bază strategii de lucru, personal calificat şi idei creative, astfel că rezultatele, servicii sau produse, tind să vină în întâmpinarea cerinţelor pieţii de specialitate. Însă este foarte important ca ceea ce oferi posibililor clienţi, să ajungă într-un mod rapid şi real către publicul ţintă. Campania SEO îţi vine în ajutor, astfel că site-ul tău va genera un nivel crescut de vânzări, pagina fiind uşor de accesat.

Optimizarea SEO 

O echipă de specialişti va aplica conceptul de optimizare SEO, astfel încât afacerea ta să fie vizibilă pe motoarele de căutare. O etapă foarte importantă este cea în care se va creiona cu exactitate şi obiectivitate profilul afacerii respective. Pe baza datelor stabilite, se va dezvolta strategia de optimizare, în care sunt incluse servicii la un înalt nivel de profesionalism. Cu originalitate şi creativitate, vor fi realizate conţinuturile care vor viza două ramuri SEO principale, On Page SEO şi Off  Page SEO. De asemenea, se va pune la dispoziţia partenerilor, SEO Audit, respectiv training şi consultanţă.  Astfel, optimizarea SEO îţi va asigura eficienţă în propria afacere, trafic pe website şi o relaţie profitabilă cu potenţialii clienţi.

Content Writing

Orice strategie de marketing sau optimizare SEO are la bază procesul de content writing, respectiv crearea şi redactarea conţinutului. Din echipa  care va aplica optimizarea SEO, fac parte specialişti în content writing, editori şi redactori care stăpânesc regulile şi limbajul SEO. Plusul major pe care îl deţin aceştia, este reprezentat de abilităţile de comunicare persuasivă şi eficientă, astfel încât mesajul care conţine datele produsului sau serviciului oferit, va ajunge direct şi rapid la publicul ţintă.

Servicii de Content Writing

Specialiştii vor analiza conţinutul scris asociat afacerii tale şi  vor depista concurenţa pe piaţă, asigurând astfel serviciul de Audit&Brief de Creaţie. Analiza datelor obţinute se va desfăşura în etapa Buyer Persona, după care se va demara strategia de content writing. Strategia SEO şi rezultatele obţinute în urma cercetărilor, identificarea subiectelor de interes şi obiectivele tale, vor sta la baza întregului proces. Se vor redacta articole SEO care vor forma o reţea de backlink-uri pentru website-ul afacerii tale. Se vor scrie articole de blog pentru clienţii tăi, se va redacta conţinut pentru site-ul afacerii tale. Ţinându-se cont de importanţa datelor furnizate, se vor face comunicate de presă şi texte pentru social  media. De asemenea, se va ţine cont de dezvoltarea campaniei de e-mail Marketing, creând texte care vor conduce către creşterea comunităţii şi îmbunătăţirea ratei de conversii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top