Now Reading
Top 6 beneficii ale învățării limbii engleze

Top 6 beneficii ale învățării limbii engleze

Revista Psychologies
top-6-beneficii-ale-învățării-limbii-engleze

De ce ar trebui să înveți engleza? Potrivit Centrului Național de Statistică a Educației, nu este vorba doar de a obține un loc de muncă mai bun. Învățarea limbii engleze te va face mai inteligent, mai puternic și mai fericit.

6 beneficii ale învățării limbii engleze

Vrei să înveți engleza, poate chiar să te perfecționezi. Poate că urmezi un curs de limba engleza corporate sau cauți o modalitate de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare pentru viitor. Iată șase motive pentru care merită să înveți limba engleză.

1. Vei descoperi că engleza este ușor de învățat

Este ușor să înveți limba engleză, deoarece există o mulțime de resurse online gratuite. Abilitățile lingvistice pot fi îmbunătățite cu ușurință printr-o mai bună înțelegere a lucrurilor pe care le-am învățat și care pot fi reamintite cu ușurință. Învățarea limbii necesită puțin efort și resurse.

2. Poți găsi mai multe oportunități de muncă

Traducerea documentelor și traducerea în limbajul semnelor sau a persoanelor cu deficiențe de auz care comunică face parte din majoritatea locurilor de muncă, dar în multe țări, în special în cele în care engleza nu este limba oficială pentru afacerile guvernamentale, vorbitorii non-nativi sunt dezavantajați. Chiar dacă s-ar putea să vorbești fluent o altă limbă, atunci când vine vorba de un interviu de angajare, intervievatorul tău ar putea avea nevoie să vorbești engleza.

Citește articolul integral pe Learning Network.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top