Now Reading
Casnicia mea scartaie

Casnicia mea scartaie

Sunt casatorita de aproape 3 ani. Am un copil de 1 an si 10 luni si casnicia mea merege tot mai rau. Nu primesc atentie de la sot, nu am o mangaiere sau o imbratisare cand se intoarce de la munca, toata atentia lui e asupra copilului… ma rog nu chiar toata. Cand ii cer sa imi dea atentie, incep sa ma enervez si ajungem sa ne certam din nimicuri, ne injuram in toate felurile. Daca el nu m-ar jignii eu nu l-as jignii cu nimic, dar el este cel care incepe intotdeauna. In ultimul timp e foarte rece. Cand ne-am cunoscut ne iubeam si el era diferit, imi acorda atentie, imbratisari, era totul bine. Intre noi este o diferenta de 4 ani, eu sunt mai mare ca el. Nu stiu cum sa ma comport ce sa mai fac, imi doresc sa salvez casnicia. Ma puteti ajuta cu un sfat, ce as putea face in aceasta situatie. Sunt constienta ca relatia merge tot mai rau. Plang si sufar ca e un copil la mijloc, iar copilul este facut din dragoste. Eu si acum il iubesc chiar daca ma jigneste in toate felurile si de aceea imi doresc sa fie totul ca inainte. Eu acum sunt acasa, sunt casnica il astept cu toate pe placul lui, dar el nu apreciaza.

Intrebare pusa de: Anemary, 22

Raspunsul psihologului:

Nu stiu cum ati putea reveni la viata si obiceiurile de pe vremea cand erati doar voi doi. Acum a aparut si copilul vostru care este firesc sa schimbe lucrurile intr-o familie.
Imi spuneti ca vreti atentie si vreti sa va aprecieze ca stati acasa. Pe el l-ati intrebat ce vrea? Incercati intr-o seara sa discutati amandoi despre modul in care copilul v-a schimbat viata si ce va doriti acum unul de la celalalt. Dvs aveti niste nevoi, copilul are si el alte nevoi, dar si sotul dvs le are pe ale lui. Incercati sa le impacati unele cu celelalte, daca nu izbutiti ati putea apela la ajutorul unui terapeut de cuplu.
Ati mai putea sa plecati cateva zile doar voi doi pe undeva, sau sa petreceti din cand in cand cate o seara impreuna fara copil, poate asa veti reusi sa comunicati mai bine unul cu celalalt.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top