Now Reading
Eu chiar iubesc aceasta femeie

Eu chiar iubesc aceasta femeie

Buna ziua, poate o sa va surprinda intrebarea mea, insa vreau sa aud si parerea unui expert. Oricum tin sa va mentionez inca de la inceput ca eu chiar iubesc aceasta femeie si este un sentiment pe cat se poate de real chiar daca problemele de cuplu au fost serioase. Despre ce este vorba. Tocmai am incheiat o relatie de 2 ani jumatate in care la numai un an de la inceputul ei m-a inselat. Dupa o cearta in care nu ne-am vorbit o saptamana, am vrut sa ma impac cu ea, a fac eu pasul, numai ca am aflat ca ea e cu altul si ca deja s-a mutat la el si au facut sex din plin… Ma rog, sar peste amanunte insa ne-am impacat in cele din urma jurandu-mi ca nu va mai face o astfel de greseala etc. Acum cateva luni, de prin ianuarie mai exact, a inceput sa vina acasa foarte tarziu de la serviciu (iesea la 10 dimineata si ajungea acasa la 6 seara). In aceasi perioada cauta motiv de cearta din orice chiar si intrebarea „ce faci?” sau „ce ai facut azi?” era o parghie pentru o cearta cu jigniri crude si nefondate. In cele din urma nu am mai rezistat si am zis stop. I-am spus ca sunt convins ca are pe cineva si ca ma inseala din nou si din seara aia am pus punct. Nu ma inselasem, caci de a doua zi a plecat o saptamana la munte cu „amantul”. A fost ziua mea la cateva zile de cand ne-am despartit si nici macar la multi ani nu mi-a zis lucru care a durut enorm. Oricum cert este ca s-a tot plimbat cu el, s-a mutat cred deja la el. La o luna de cand ne-am despartit ma cauta si face scandal ca mi-am batut joc de ea toata relatia, ca sunt un om josnic si multe jigniri crunte. Au fost amenintari si chiar mi-a cerut bani pretinzand ca sunt bani pe care ii merita. Vreau sa va mentionez doua lucruri inainte de a pune intrebarea mea: 1 ca nu m-am purtat urat cu ea niciodata, si doi nu am inselat-o niciodata. Acum vine intrebarea: ma insel eu sau chiar a avut o relatie in timp ce era cu mine? Pentru ca mi se pare absurd cum spune ea ca a doua zi a cunoscut pe cineva si pur si simplu au plecat o saptamana la munte. Cert este ca m-a ranit enorm si nu inteleg de ce m-a mai cautat si de ce scandal? Nu poate sa stea cu celalalt si sa ma lase in pace? Cert este ca ma doare enorm ce a facut si modul cum s-a purtat mai ales ca recunosc o iubesc. Incerc sa nu ma gandesc si sa trec peste dar uneori doare foarte rau si chiar nu stiu ce sa fac.

Intrebare pusa de: ene, 30

Raspunsul psihologului:

Poate, cine stie, vrea sa fie cu mai multi barbati deodata, unul dintre ei fiind si dumneavoastra. Sau poate vrea sa fie sigura ca suferiti dupa despartirea de ea. Poate ca vrea sa ramaneti intr-un fel sau altul disponibil pentru ea, pur si simplu nu va lasa s-o uitati.

In orice caz, descrieti imaginea unei femei nemiloase, crude, irationale, careia nu-i pasa nici cat negru sub unghie de sentimentele dumneavoastra si care cumva imi aminteste de Matilda din „Cel mai iubit dintre pamanteni” de Marin Preda. La fel ca si cu Matilda, motivele ei, impenetrabile pentru dumneavoastra si comportamentul ei lipsit de logica si aparent crud par sa excluda orice parte buna a ei si… de-a dreptul uluitor… o iubiti. Cum de se intampla una ca asta?

Poate ca a venit vremea sa priviti in dumneavoastra si sa gasiti motivele pentru care iubiti o femeie despre care aveti o asemenea parere. Si poate, iar aici aveti nevoie de multa sinceritate, sa descoperiti si ce rol ati jucat dumneavoastra in relatia cu ea.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top