Now Reading
Se mai intoarce?

Se mai intoarce?

Nici nu stiu cum sa incep… Am avut o relatie cu un barbat casatorit timp de 1 an si jumatate. In tot acest timp, nu era dimineata, dupa masa si seara sa nu imi spuna continuu “te iubesc” si “mi-e dor de tine”. Toate bune si frumoase, eram impreuna seara, dimineata, in weekend pe zi era acasa la copii. Mentionez ca venea si pleca ori de cate ori dorea, cand ii era dor de copii foarte tare statea cu ei o zi, doua, apoi venea inapoi. L-am primit de fiecare data, il iubesc, ma iubeste… pana intr-o zi cand nu a mai venit deoarece sotia lui l-a amenintat cu divortul. Oare se mai intoarce?

Intrebare pusa de: Ferenczi, 25

Raspunsul psihologului:

Ma intreb de ce va doriti dvs de la o astfel de relatie. Pare ca v-ati ales un barbat partial indisponibil, caruia va doriti sa-i oferiti o iubire neconditionata pe care el, dintr-un motiv sau altul, n-o poate primi.

Dar cum ati vedea dvs relatia pe viitor? Unde credeti ca ati putea ajunge chiar daca ar mai fi ceva intre voi? In acest un an si jumatate realitatea este ca l-ati impartit si cu o alta femeie, nu doar cu copiii lui, asa cum din mesaj ar reiesi ca ati avut impresia. Parca ati fi trait intr-un cocon, dvs si cu el, asa cumva protejata de realitatea care de obicei este dura.

Eu il iubesc si el ma iubeste, lucrurile par foarte simple, insa mie nu mi se pare ca e chiar asa. Mai ales ca, dupa cum s-a vazut, o relatie de genul asta nu prea e in doi, ci include mai multe persoane (sotia lui, copiii). Intrebati-va ce v-a facut pe dvs sa-l alegeti tocmai pe el, ce asteptari aveati, ce nevoi va implinea, ce trairi aveati legate de faptul ca nu era cu totul al dvs. Poate atunci va deveni mai clar pentru dvs ce va doriti in viitor.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top