Now Reading
Simt sa fac ceva, dar ce?

Simt sa fac ceva, dar ce?

Am 24 de ani si in ultimii ani am trecut printr-o perioada foarte grea, care de altfel nu s-a incheiat. Este vorba de o mare durere sufleteasca si foarte multe probleme. Dar incerc sa imbunatatesc situatia… In urma acestor probleme m-am inchis foarte mult in mine, desi eu sunt o persoana extovertita. Simt ca pot face ceva in aceasta directie, dar ce anume? De asemenea vreau sa ma cunosc mai bine si sa lucrez la personalitatea mea. Din nou ce pot face aici? Poate imi puteti da cateva directii, idei, sfaturi sau sugestii de carti care mi-ar fi de folos. Va multumesc

Intrebare pusa de: dinu, 0

Raspunsul psihologului:

Incercati o psihoterapie psihanalitica. Va va ajuta sa va cunoasteti mai bine, sa va regasiti si in general se muleaza cel mai bine pe doleantele dvs. Nu cred ca este posibil sa te poti schimba sau evolua citind o carte sau ascultand sfaturile cuiva.

Aceste optiuni ating doar o parte superficiala din noi, poate ne pot pune pe ganduri, dar nu izbutesc sa atinga corzile noastre mai profunde, sa gaseasca ce anume din noi ne impiedica sa obtinem ce ne dorim, sa ne traim viata cum ne e noua mai bine. Sa ne acceptam asa cum suntem, adica diferiti de cel care ne da sfaturi sau de autorul/personajele unei carti.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top