Now Reading
Boala ca sansa. Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii

Boala ca sansa. Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii

Revista Psychologies
Autor: Ruediger Dahlke
Editura: Trei, 2008

Am fost invatati in copilarie ca boala este ceva rau, de care trebuie sa scapam cat mai repede. «Duca-se pe pustii» spuneau bunicile noastre despre bolile copilariei.Boala ca sansa. Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii, Ruediger Dahlke, Editura Trei
Am fost invatati in copilarie ca boala este ceva rau, de care trebuie sa scapam cat mai repede. «Duca-se pe pustii» spuneau bunicile noastre despre bolile copilariei.

Ruediger Dahlke, autorul acestei carti, reuseste sa ne convinga ca paharul este totusi pe jumatate plin, ca boala este in acelasi timp o sansa. Prin intermediul unui organ sau regiuni a corpului, sufletul incearca sa ne aduca la cunostinta o durere, o tensiune, o lipsa, intr-un cuvant o problema nerezolvata. Daca stim sa descifram mesajul ascuns al bolii avem toate sansele sa ne eliberam de ea.

Ruediger Dahlke s-a specializat in medicina naturista, psihoterapie si homeopatie. Este una dintre personalitatile cele mai marcante in domeniul medicinei psihosomatice si al miscarilor legate de sanatate.

Colectia: Filosofie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top